Oho, marraskuu!Niin se vaan hujahti kalenteri toiseksi viimeiselle sivulle. Aika karkaa käsistä. Tänään on muuten siitä merkittävä päivämäärä, että tätä päivää on odoteltu melkein koko vuosi malttamattomana. Olisi nimittäin ollut pikkumiehen laskettu aika :-) No, tyyppi onkin jo yli kolmeviikkoinen, ja puuhailee jo kovasti isojen, kolmeviikkoisten miesten puuhia. Laskee jumppamaton pilviä ja semmoista, tiedättehän te.

Iltasella on kai pakko lähteä taistelemaan kauppaan viimeisistä leivänkannikoista, kun kaupan nettitilaus ei enää ehtinytkään tälle päivälle. Liian myöhään jätettiin, ja siitä saa sitten maksaa ruuhkana. Ollaan tykätty jo monesti tilailla tuolta Prismasta netin kautta, varsinkin nyt vauvan kanssa. Ihan mieluusti siitä maksaakin sen muutaman euron, että joku kerää kaikki ostokset, ja tuo ne kotiovelle! Jokainen joka on usemamman pienen lapsen kanssa käynyt kaupassa, tietää varmaan miksi... :-D

Tämmöistä arkista tänne vaan, viettäkäähän rauhallista pyhäinpäivää. Lähetän ajatuksen kaikille niille edesmenneille läheisilleni, joiden haudoille haluaisin viedä kynttilän mutta se ei nyt välimatkojen takia onnistu.

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!