Vastauksia


Aniliini nakkasi muutaman kysymyksen haasteen muodossa. Haasteen säännöt olisi seuraavanlaiset: 1. Kerro pari asiaa itsestäsi tai päiväsi kuulumisista. Liitä myös kuva. 2. Vastaa haastajan kysymyksiin, jos se tuntuu sinusta mukavalta. 3. Voit muuttaa haasteen sisältöä mieleiseksesi. 4. Keksi haluamasi määrä kysymyksiä. 5. Haasta haluamasi määrä blogeja mukaan. Tämä kuulostaa sen verran leppoisalta että mikänottei!

Aluksi siis päivän kuulumisia. Tässä tapauksessa vasta aamupäivän, koska kello ei ole vielä yhtätoistakaan. Aamu alkoi huomattavan erilaisissa tunnelmissa kuin pitkiin aikoihin, koska eilisen "hyvin hienovaraisen" vihjailuni seurauksena mies otti viime yöksi vauvan yöhoidon kontolleen, ja sain nukkua enemmän kuin pari tuntia putkeen!! Jopas olikin eksoottista, kerrassaan. Luonnollisena jatkumona moiselle rötväämiselle join vielä piiitkät aamukahvit, ja nyt tässä bloggaillaan. Pitää ottaa kaikki irti vielä viimeisistä päivistä jolloin mies on tässä kotona ennen töihin paluuta :-) Kuva ei varsinaisesti liity mihinkään, mutta siinä komeilee ristiäisiä varten ostamani hauskat kynttilänjalat. Markettirisainia Prismasta.

Sitten ne Aniliinin kysymykset:

1. Mikä on suosikkiesineesi sisustuksessasi?
Se varmaan olisi mun kaunis vanha pianoni, jos se olisi meillä eikä veljelläni. Mutta koska ei ole, vastaan että keittiön pöytä. Sen ääressä tulee vietettyä niin paljon aikaa. Tykkään myös tosi paljon äitini vanhasta Mäkisen kuvastimen kukkapeilistä.

2. Minkälaiseksi kuvailisit sisustustyyliäsi? 
Jaa, no. Tälläinen aikamatka lapsuusmaisemiin :-D No ei nyt ihan sentään, mutta aika paljon meillä on sen aikakauden kuoseja ja kalusteita käytössä. Värikäs, leikkisä ja aika retro uusissa raameissa.

3. Miten rentoudut parhaiten? 
Pihahommat ja kirpputorikierrokset on ehkä parasta pään tuuletusta. Toisaalta leffailta viltin alla tekee myös silloin tällöin terää. Mitään noista en kyllä ole hetkeen harrastanut, pitäisi varmaan ;-) Ainiin ja saunominen!

4. Kenen antaisit sisustaa kodissanne olevan tyhjän huoneen lattiasta kattoon, JOS et saisi sitä itse tehdä? 
Uskoisin homman miehelleni, koska onhan tämä hänenkin koti :-) Ja uskon, että mies kyllä osaisi tehdä valinnat myös rouvan makua silmällä pitäen... :-D

5. Oletko jouluihminen? Miten joulu näkyy kotisi sisustuksessa?
Olen. Juu! Vaihtelee vähän vuosittain että kuinka paljon laitan kotiin joulua, koska harvoin vietämme sitä kotona, mutta silti joulunalusaikaan kuuluu mielestäni myös se fiilistely. Hyasinttien tuoksu on ehdoton! Kuusi meillä on ollut myös aina, ja tietenkin aito.

6. Lempiohjelmasi telkkarista?
Tällähetkellä Greyn anatomia (keskiviikko, jee!), Vain elämää, Hyvät ja huonot uutiset ja Ttk. Eli oikeastaan melkein kaikki mikä tulee noin yhdeksän aikoihin. Usein myös olympialaiset tai muut isot kisat imaisevat mukaansa ja huomaan seuraavani innokkaasti jonkun ihan tuntemattoman lajin semifinaaleita...

*edit: kuinka saatoin unohtaa mainita Sillan! Siis Silta. Tänään vika jakso :-)

7. Mikä on suurinta herkkuasi?
Suklaa on kyllä aika kärkipäässä. Toisaalta joku ihana homejuusto. Paahdettu ruispala. Tai tilanteen mukaan, myös esimerkiksi nuotiolla paistettu muurikkalettu voi olla sillä hetkellä maailman parasta herkkua.

Kas näin. Nyt voisin tehdä samat kuin Aniliini, ja laittaa samat kysymykset eteenpäin sen kummemmin uusia keksimättä. Hanna, NiinaKikka  ja Henna vastailkoot jos huvittaa :-)

10 kommenttia

 1. Tattista, koitan jotain saada aikaiseksi! :)

  Tuo sun aamu kuulosta kyllä ehkä vähän liian ihanalta ;) Ja kummasti ne pikkasen pidemmät yöunet virkistää ja antaa puhtia päivään! Toista se oli täällä, kuravaaterumba täydessä tohinassaan puol 9 ja ysiksi kerhoon. Mutta siis onneks on se kerho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo aamu sattui sopivasti tähän, jos olisin kirjoitellut edellisenä päivänä, olisi teksti ollut hyvinkin erilaista... ;-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minustakin nuo oli kivat, jotenkin hauskan erilaiset! Ja halvatkin vielä, muutaman euron maksoi.

   Poista
 3. Tänk jyy veri mats :) Aikasta kiva, vastailen ilmanmuuta. Ja kyllä, Greyn Anatomia on PARAS JA PAKKO NÄHDÄ JOKA VIIKKO!!! Nyt se alkaa, äkkiä kone kiinni ;) Moiks ♥

  VastaaPoista
 4. Haaaa, yllätin itsenikin ja vastasin samoin tein!

  Prisma on aikas kiva kauppa, sieltä löytyy monenmoista ja moneen lähtöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa! Yllättävän monenlaista sieltä Prismasta tosiaan löytyy kun jaksaa vaan kiertää.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!