Pää pilvissä


Tämä viikonloppu pyhitettiin haaveilulle. Olemme miehen kanssa eläneet pää pilvilinnoissa, pyöritelleen erilaisia vaihtoehtoja, ja antaneet mielikuvituksen lentää. Ja kun sille antaa luvan, sepä todella lentääkin! Nyt on niin paljon ajatuksia päässä että aivan pakahduttaa. Onnesta ja vähän kauhustakin. Haluan todella uskoa siihen että elämä kantaa, ja asiat lopulta loksahtavat kohdilleen.

En sen enempää paljasta haaveitani, ainakaan vielä, mutta yhden toivomuksen voisin kyllä heittää ihan ilmoillekin. Rakas joulupukki, minä meidän lapset haluais kauheesti tämmöstä leikkimökkiä ;-)Kuvat: Kannustalo.

Siis eikö ole ihan mielettömän upea! Mulla se olis vaan tietty keltainen.

6 kommenttia

 1. Minä niin tiedän tunteen, aina kun ajan kannukseen kauppaan niin ei voi muuta kuin ihaillen katsoa. Se on luonnossa niin herkku. Jos vain raskisin, ostaisin oitis lapsillemme (itselle):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole nähnyt tuota mökkiä livenä, vaikka olisikin kuulema täälläpäin elokuvateatterin aulassa nähtävillä. Hyvä syy vissiin viedä lapsia elokuviin :-) Ja siitäkös se leikkimökkikuume varmaan laantuisi... :-D

   Poista
 2. Mitä? Häh? Oikeestikko? Jännää!!! -Mäkin haluun!

  Jos nyt siis ees yhtään oon kärryillä, mutta ehkä vähän veikkaan olevani... Tsih. ;) (jostain rivien välistä siis luettuna)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, mistä näitä tietää. Mut haaveilla ainakin voi! ;-)

   Poista
 3. Tuttuja naamoja oli, hmm, missähän? ;) Kävit siis osastolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kävin :-) Ja nappasin esitteen matkaan.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!