Pakkaspäivän kuvia

Ulkona nenää nipistää, lumi narskuu jaloissa ja hengitys huuruaa kauniisti. Kameralla ei saa tallennettua koko huikaisevan kaunista maisemaa, mutta pieniä paloja sain sentään talteen. Onkohan kauniimpaa valoa olemassakaan kuin tammikuinen pakkaspäivän aurinko?

Nyt kahvin keittoon ja nautiskelemaan siivotusta kodista, pienimmät nukkuu ja on äidin oman hetken aika :-)

8 kommenttia

 1. Aaaah, mitä kuvia <3
  Etenkin tuo viimeinen teki muhun vaikutuksen.

  Mäkin just pari päivää sitten kipitin pitkin tonttia kädet jäässä kuvaamassa. Ihana valo, vaikken pakkasesta niin välitäkkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura :-) Joo tuo sormien jäätyminen on kyllä pikku ongelma, siksi nämäkin kuvat on otettu lapaset kädessä :-D Voi kyllä vähän kuvien laatu kärsiä, mut ilman lapasia jäätyy!

   Poista
 2. Kiva kun viimeinkin on edes hippu lunta, saa tällekin talvelle muutaman tunnelmakuvan :) Tuon tokan kuvan kohdalla tekisi mieli puhaltaa, lähtisikö lumi leijailemaan?!

  Mä kuvailin eilen, onneksi tuli heti aamusta lähdettyä ulos kun aurinkokin vielä paistoi. Ja hei, ainakin täällä sataa nyt kevyttä pakkaslunta, huomena voisi taas tunnelmakuvata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tämä muutama senttikin lunta saa jo ihan hyvät talvifiilikset aikaan! Ja lumi on just sellaista oikein pöllähtävän ihanaa höttöä :-) Innoissani olen tehny jo pari kertaa lumityötkin, ettei taidot ihan ruostu :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!