Viikonlopulta


Vaikka koko hiihtolomaviikko meni meiltä lasten sairasteluiden kanssa, ja suunnitelmia piti tarkistaa aika lailla alkuperäisistä, niin loppuviikosta helpotti edes sen verran että jotakin sain aikaankin. Hyväksi havaittu kukkaterapia helpotti äidin mieltä ainakin hetkellisesti, ja sainkin vaihdettua muutamalle kukalle mullat. Ai että miten hyvältä tuoksuu tuore multa! Ja miten siitä nauttii joka kevät yhtä paljon, kun saa työntää kätensä multapussiin ensimmäisen kerran talven jälkeen :-)



Viikonloppuna kukaan ei ollut enää kuumeessa, niin hyödynsimme tilaisuuden, ja kävimme muutamankin kerran uudella talolla. Siellä alkaa vihdoin tilat hahmottumaan, kun yläkerran väliseiniä on aloitettu levyttämään. Mieli alkaa hiipiä aina vain useammin uuden kodin laitteluun ja siihen kesällä häämöttävään muuttoonkin. Ja uuteen pihaan myös, tietysti. Olen jo tehnyt jonkun verran hankitoja uuteen taloon, valaisimia ja String-hyllyn ym, niin on päässyt vähän jo sisustelemaan tällälailla etukäteen. Se helpottaa kummasti odottamista. :-D



Samoilla reissuilla kävimme katsomassa jäänveiston sm-kilpailuja, joita vietettiin viikonlopun aikana Porvoossa. Lapsetkin tykkäsivät, ja oli kiva nähdä miten työt alkoivat muotoutua isoista jääkönteistä kauniiksi veistoksiksi. Kuvassa on voittajatyö nimeltään Kyllä! joka oli oma suosikkini. Itsellenikin tuli hirmuinen hinku päästä kokeilemaan jäänveistoa, missähän sitä saisi opetella? Lumiveistoksia on tullut tehtyä joskus nuorempana, kerran jopa ihan kisoissa asti, mutta jäätä en ole vielä koskaan veistänyt. Välillä on hyvä haastaa itseään ja opetella jokin uusi taito, jäänveisto voisi olla itselleni seuraava sellainen?



Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Koetan löytää taas jostakin motivaation arkeen, juuri nyt on sellainen vaihe vuodesta pitkän talven jälkeen, kun kesän kaipuu on kovimmillaan, ja haalarihumppa lasten kanssa väsyttävimmillään. Mutta kyllä se kevät sieltä tulee, eikö niin? Minulla on vielä muutama kukka multaa vaille, pitänee ottaa heti alkuviikosta vielä pieni kukkaterapia-annos, niin eiköhän se arki siitä lähde taas rullaamaan :-)

2 kommenttia

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!