Stressinpoistoa keskellä viikkoa







Keskiviikko toivoa täynnä? Eikun se olikin torstai. No, sain kuitenkin tänään tarmonpuuskan ja siivosin keittiön siihen kuntoon että kehtasin ottaa jopa pari kuvaa. Pitäähän se siisteys ikuistaa äkkiä, ennenkuin se on muisto vain :-D 

En meinannut uskoa silmiäni, kun sain iltapäivällä Kiitolinjalta tekstiviestin, joka väitti että keittiömme puuttuvat osat olisivat tulossa huomenna. Jo se on aikakin, kröhöm... Vielä kun saadaan joku tekemään homma loppuun, niin ehkä tästä alkaa emännän verenpaineetkin pikkuhiljaa taas laskea. Ainakin keittiön osalta, onhan tässä toki "kaikkea pientä" muutakin.  Silmistä ja verenpaineista puheenollen, kävin tänään lääkärissä valittamassa kun en näe. Valokuvaaminen on yhtäkkiä muuttunut vaikeaksi, kun en näe kameran läpi että onko kuva tarkka vai ei. Kuulema stressiä, niinkuin hiustenlähtö ja moni muukin kremppa mitä tässä on alkanut kertymään. Vanhus mikä vanhus, mutta siis ihan virallisesti myös stressipallo-sellainen. Tämä on ollut kyllä sellainen vuosi että oksat pois... Ja nyt maksellaan sitten kai laskua, kun alkaa kroppa pettää alta. 

Onneksi eräs raidallinen osaa ottaa rennosti, ja kuulema kissa kehräys parantaa vaivojakin. Sitä lääkettä meillä on nykyään tarjolla runsaasti! Taidankin napata nyt kissan kainaloon ja mennä vielä hetkeksi ihailemaan tuota siistiä keittiötä, ja tuijottelemaan ruokaryhmää "sillä silmällä". Näillä näkymin uusi ruokapöytä tulee nimittäin viikonloppuna, ja nyt sitten pitäisi pikapikaa päättää ne tuolit! Ja mikäs sen parempaa stressinpoistoa kuin pikku shoppailu (edes mielikuvasellainen) ;-)


Loppuviikkoa, ystävät!

21 kommenttia

  1. On kyllä niin upea keittiö että! Niin ihanan valkoinen, väripilkuilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana :-) On tosiaan aika paljon valkoista, toisaalta yksi seinä on kokonaan mustaa, se ei vain niin usein kuvissa näy kun on juuri se seinä josta puuttuu vielä osia. Mutta nyt on jo toivoa että sekin saadaan joskus valmiiksi :-)

      Poista
  2. Huokaus...niin kaunista ja valoisaa :) Hassua, mulla on juuri tuollainen kirjain, mutta L-kirjain.

    Helppo sanoa aina toisella, mutta yritä nyt lepäillä...ihminen kun ei ole kone. Joku kränkkä ilmaantuu aina kun menee liian lujaa. Ison urakan olette jo pelkästään talon kanssa tehneet, kaikki muu päälle vielä. Haliterkut pohjoisesta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Osa kiitoksista kuuluu tosin sinulle ;-) Ja joo, pitäisi levätä mutta ei ehi. Ja sittenkin vaikka ehtisi, niin pumppu hakkaa kolmeasataa, eli jotenkin tämä vaatisi jo vähän järeämpää rentoutusta kai :-D En kyllä pistäisi pahakseni jos pääsisi vaikka miehen kanssa johonkin kaksistaan, mutta nämä nyt on näitä haaveita. Sen sijaan tässä pitää alkaa keräämään voimia esikoisen muuttoon, joka onkin ihan pian, omg!

      Poista
  3. Mulla kans stressiä pukkaa... Työstressiä, raksastressiä, harrastusstressiä ja kotistressiä. :D Noh, nämä on näitä ruuhkavuosia todellakin. Eikä terveyskään ole enää niinkuin ennen.

    Kuuntele sitä kisulinkehräystä ja virtuaalishoppaile samalla, josko siitä olisi apua stressinpoistoon. :D Kiva että keittiön puuttuvat osat on tulossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voimia sinnekin! Raksastressi ei valitettavasti lopu sisäänmuuttoon, ellei muuta tosiaan ihan valmiiseen. Ja se taitaa olla kyllä aika harvinaista... Meillä kun meni tuon varaston kanssa hommat ihan eri tavalla kuin piti, ja nyt alkaa olla jo tosi kiire saada se ennen talvea edes siihen kuntoon että saadaan arimmat tavarat sinne sisään pois pakkasesta. Saas nähdä miten käy. Eikä talossakaan ole tosiaan vieläkään valmista, mutta nyt tuo kalustehomma on onneksi edes vähän edistymässä :-)

      Poista
    2. Joo, niin se taitaa olla että hommaa jää vielä muutonjälkeiseenkin aikaan. :D

      Poista
  4. Ihana kuva tuo eka keittiöstänne...keskeneräisyys ei kyllä näy..:) Ja tuo kisu♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina! Keskeneräisyys ei tosiaan siinä kuvassa näy, mutta tuolta mustalta seinältä puuttu yksi peitelevy ihan keskeltä näkyvältä paikalta. Muut keskeneräisyydet ovatkin enemmän kolhittujen ovien vaihtoa ja sen tapaista, joka ei onneksi pistä silmään ihan koko ajan :-) Kisu on kieltämättä aika suloinen karvapallo!

      Poista
  5. Kauniita kuvia. Kukaan muu ei muuten varmaan huomaa keskeneräisyyttä. Eli rentoudu tok sinäkii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Joo eihän nuo isoja juttuja keittiössä olekaan, stressiä aiheuttaa pääosin vähän isommat linjat.

      Poista
  6. Ihana keittiö!!
    Me muutettiin alkuvuodesta uuteen kotiin, jossa moninasia on parhaiten ikinä, mutta keittiö surkean pieni ja heikosti työskentely- ja laskutilaa. Huokaillen katson noita teidän työpöytämetrejä.... Iloitse niistä!
    Rentoutumista!

    Jessy

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jessy! Työpöytämetrit oli kyllä yksi ihan oleellinen vaatimus minulla tämän uuden keittiön suhteen. Edellisessä keittiössämme sitä oli ihan liian vähän. Liian vähän pöytätilaa aiheuttaa jatkuvaa ahtauden tunnetta, vaikka kaappeja oliskin reilusti. Nyt meillä on hassusti paljon pöytää, mutta loppujenlopuksi aika vähän kaappi/laatikkotilaa. Mutta hyvä tämä on näin, pitää vaan karsia astioita ja tavaraa tehokkasti :-)

      Poista
  7. Toi on niin hyvä tunne, siis istuskella ja katsella siistiä tilaa :) upeelta näyttääkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä ei kovin kauaa yleensä siisteys vaan pysy, melkein heti alkaakin taas joku ruuan laitto tai muu toiminto, mutta onhan se tosiaan mukavaa sen hetken aina :-)

      Poista
  8. Tuttu tunne. Keittiön piti tulla maaliskuussa. Toukokuun alussa muutettiin ja edelleen odotellaan puuttuvia ovia yms. Lämmitykset ei toimi vieläkään, onneks ei oo vielä kovin kylmää ollu. Varasto piti tehdä ite, mutta jalka petti ja nyt sitten vaan ihmetellään koska jalka tulis kuntoon ja kukahan sen varaston tekis loppuun ennen talvea. Joten ymmärrän tilanteen täysin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei meilläkään ole vielä lämmitystä :-D Ja varasto piti meidänkin tehdä itse, ja sen piti EHDOTTOMASTI olla valmiina kun muutetaan, edellisestä kerrasta viisastuneina. Noh, eipä ollut. Eikä tule tällä menolla olemaan vielä aikoihin. Kohta on talvi, ja meidän kamat jäätyy tonne pakettiauton persuksiin missä niitä nyt säilytetään "tilapäisesti". Hohhoijakkaa...

      Poista
  9. Ai eikö teillä aina ole noin siistiä?! no ei meilläkään...
    Musta allas on tosi makee, laittaisin sellaisen jo nyt rakennettais :)
    Rentoutumisesta puheen olleen, nähdäänköhän me ensi viikon perjantain?? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti nähdään, ne siis sai sinuun yhteyden? Minä pyysin lisäämään sut listalle, kun et siellä ollut, mutta ei meinattu löytää sähköpostia tms mihin kutsu laittaa :-)

      Poista
  10. Hei, löysin blogisi.Ihanan näköistä. :) mistä nämä mustat roikkuvat valaisimet on? (Tuossa saarekkeen päällä olevat)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei Larende, ja kiva kun löysit :-) Saarekkeen päällä olevat lamput on vintagea, eli siis vanhat ja meidän kunnostamat. Ne oli blogitoverin hyvä löytö kirpparilta jotka sitten myi minulle :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!