Selma




Kävipä niin onnekkaasti, että voitin Instagramissa arvonnasta Sessakin lampun. Saanko esitellä, hän on Selma. Selma on paikallinen tyttö, valmistettu ihan oikeasti täällä Porvoossa pienellä keramiikkatehtalla. Sessak on myös paikallinen firma. Aika hauska sattuma! Kupu on posliinia, ja niin kaunis! Pyöreiden muotojensa kanssa Selma sopii tuonne meidän makkariin hyvin, sinne on alkanut kuin varkain kehkeytymään hieman palloteemaa. Ettei nyt menisi yli kuitenkaan... No, lampun verran olkoon nyt vielä pyöreitä kulmia :-D 

Sängyn takana oleva seinä kaipaa vielä jotakin tauluja, mutta koska sopivaa ei ole löytynyt. jään odottelemaan. Muutenkin tuon huoneen sisustus on vielä aika vaiheessa, sinne on vain kannettu kaikkea mahdollista romua säilytykseen. Makuuhuone on siis meillä tilapäinen varasto, koetan aina ummistaa silmäni jo ennenkuin astun illalla huoneeseen. Kuvista sitä ei huomaa, mutta tuolla on oikeasti kymmenittäin pahvilaatikoita jotka odottavat ulkovaraston valmistumista. Kankaita, matto, äitiyspakkauslaatikoita jne... Oli hieman haastellista rajata kuvat niin etteivät laatikot ja iso tilapäinen lundiahylly näy. Ehkäpä ne siitä vielä joskus katoaa, tänään kävin jo saumailemassa varastossa seiniä eli jonkunlaista toivoa vielä on.

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille!


18 kommenttia

  1. Selma on kyllä kaunotar <3 Hyvä tsägä sulla! Mulla lykästi niin monta kertaa viime vuonna, että tälle vuodelle en uskalla suuria toivoa. Lottovoitto tosin riittäisi... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! <3 Joo ei se lotto pahaa tekis täälläkään!

      Poista
  2. Kaunis lamppu ja ihanat mustat seinät <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, se on tosi nätti :-) Mustat seinät on olleet mukavat, tykkään nukkua aika pimeässä niin nuo ehkä vähän auttaa siihen. Isot ikkunat kuitenkin pitää valon päivällä edes kohtuullisena.

      Poista
  3. Hei, mistä on tuo aivan upea sängynpääty?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on mun isovanhempien vanhasta sängystä, meillä on koko sänky mutta nyt käytössä runkopatjojen kanssa vain tuo pääty. Se on Askon vanhaa tuotantoa, Abakus nimeltään ja peräisin seitkytluvulta. Suunnittelijana on Eero Aarnio :-)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Kiitos! Kävi kyllä tosi hyvä tuuri kun voitin tuon arvonnasta <3

      Poista
  5. Voi että! Onnea voitosta ja tosi kaunis lamppu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä tosiaan hyvää tuuria, ja tykkään tosi paljon ajatuksesta että tuo lamppu on valmistettu täällä kotikaupungissa :-)

      Poista
  6. Upea,upea sängynpääty!!!!!Selmakin on kyllä kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sänky on tosiaan aika upea, muistan jo kun lapsena pyörittelin noita palloja mummolassa <3

      Poista
  7. Onnea vielä kerran voitosta <3 Selma sopii kyllä todella kauniisti teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuo oli kiva arvonta! Selmalla on tosiaan nyt uusi koti tuolla makkarissa, mutta voi olla että sovittelen sitä vielä keittiöönkin :-)

      Poista
  8. Huippu juttu ja valaisin sopiikin teille aivan täydellisesti. Kivaa vikkoa Lyde ♥

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!