Talon eka verho!




Otsikko on hieman seiskapäivää tyylinen, sori siitä! Meillä on kaikissa ikkunoissa ollut jo toki jokin verhosysteemi, siis sälekaihtimet tai rullaverho, mutta nyt on kyseessä ensimmäinen oikea verho. Kangas on ostettu jo aikoja sitten joltakin marimekon ystävämyynneiltä, ja tankokin oli ehtinyt jo muutaman viikon odotella pakkauksessaan, mutta viikonloppuna tärppäsi. Sitten piti toki maanantaina käydä vielä hakemassa pussillinen verhonipsuja, kun en etsinnöistä huolimatta löytänyt sitä muuttolootaa jossa olisi ollut varmaan viisi paketillista samoja... (tähän väliin taas pieni nopea marmatus varaston puutteesta)

Verhojen värin vuoksi huoneessa olleet sinisävyiset räsymatot oli ihan pakko ottaa pois, koska väriyhdistelmästä tuli silmiä särkevä. Nyt tuolla on alakerran työhuoneen matto mallaamassa lähinnä värimaailmaa, jokin vaalea mustavalkoinen matto on siis tuonne hakusessa. Tuo matto on aivan liian pieni, siksi se ei siis voi jäädä pysyväksi ratkaisuksi. 

Ihmeen paljon verho tuo huoneeseen kodikkuutta, vaikka alunperin olin ajatellut ettei tänne taloon tarvitse välttämättä verhoja laittaa ollenkaan. Makuuhuoneissa verhot on kuitenkin ihan hyvä olla, ja jatkossa varmaan pikkuhiljaa laitellaan muihinkin makkareihin. 

Mitäs tykkäätte?


26 kommenttia

  1. Ihana verho! Meillä on kans verhot vielä laittamatta. Vanhan kodin verhot on väärän kokoisia, joten täytyy hankkia uusia. Aattelin makkareista kans alottaa sitten kun inspiraation. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä sama homma, minulla olisi vaikka mitä ihania verhoja, mutta kaikki on liian lyhyitä. Täällä kun ikkunat on korkeammat kuin edellisessä talossa. Vaan nyt on sentää tuo yksi! :-)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! En ollut tuota Lokkia miettinyt tuonne, mutta heräteostona ostin tosiaan ysmyiltä ja ihan sopiva se onkin :-)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Irmastiina, vihreä on minullekin kyllä mieluinen väri! :-)

      Poista
  4. Tosi kiva! :) Mä oon verhoihmisiä, enkä osaa olla ilman.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin tykkään verhoista ja edellisessä kodissa huomasin jopa vaihtavani niitä vuodenajan mukaan, mitä en olisi itsestäni koskaan uskonut (vanhuus? :-D), mutta täällä kun on kaikissa ikkunoissa tosiaan rullaverho tai kaihdin, niin ei ole sillai ollut tarvetta verhoille. Nyt kun sain tuon ekan paikalleen, huomaan kyllä että voisihan niitä olla muuallakin! Alakertaan en kuitenkaan usko että tulee laitettua, kun ikkunat on niin suuria.

      Poista
  5. Kaunis verho. Vihreä ei ole oikein mun väri mutta tuossa verhossa sävy on hyvä. Sain kai yliannostuksen silloin ysikytluvulla kun kaikki oli "vanhaa vihreää"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se ysärin vihreä oli tosi tunkkainen, tämä on tälläinen raikas niin ei yhtään sama. Ymmärrän kyllä yliannostuksen, muistan värin hyvin itsekin :-D :-D

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos! Minustakin tuo vihreä on kivempi väri tuonne huoneeseen kuin se aiempi sininen joka tuli matoista :-)

      Poista
  7. Toosi ihana (kahdella oo:lla tarkoituksella:) Muhun on vihreä kolahtanut taas. Ja tuota Lokkia voisin itsekin laittaa. Itseasiassa musta-valkoista olen vakavasti jo harkinnut johonkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiitos! :-D Mulla oli silloin rakennusaikana jotenkin väriähky, ja meillä on kaikki kodin pinnat mustavalkoisia/vaaleaa puuta (paitsi kodarin keltaiset kaapit). Verhotkin olin ajatellut alunperin joko niin että niitä ei ole ollenkaan, tai ne on mustavalkoiset. Nyt kun tässä on vuosi vierähtänyt niin huomaan että alan uudestaan lämpenemään väreille. Ehkä edellisessä kodissa meni vaan vähän överiksi niiden kanssa :-D :-D

      Poista
  8. Ihanan raikas, näyttää heti ihan keväältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja hei, sulla on nimi pidentynyt sitten viimenäkemän :-D

      Poista
  9. Tuleepa oma lapsuus mieleen! Ja ennenkin oon tainnut samaa äimistellä... Hieno! (ja monta hienoa juttua aikaisemmissakin!!! t. hajoitti puhelimen; lakkasi kommentoimasta, mutta ei seuraamasta) -jassu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, aika monta elementtiä on tuolla huoneessa tosiaan jo vuosikymmenten takaa. Kankaan kuosikin, vaikka uudistuotantoa onkin :-)
      Mukava kuulla sinusta taas jassu! :-)

      Poista
  10. HIeno verho! Meillä puuttuu vielä ne rullaverhotkin ja kohta täällä pohjoisessa alkaa taas valoisat yöt!
    Tästäpä sainkin inspiraatiota alkaa miettiin meidän verho-asioita. Aivan totta - kivasti tulee väriä ja elämää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo kesäyöt on pahoja verhon kanssakin, saatikka ilman. Itse en saisi nukuttua, kun tykkään että pitää olla aika pimeää. Ehkä teilläkin on ennen kesää edes jotkut verhot? :-D

      Poista
  11. Aivan ihana verho ♥ ja niin napakymppi valinta tuohon tilaan. Mä tykkään myös näistä kankaista niin superpaljon. Pulpetti on myös niin "huokaus" ihana. Kivaa viikkoa Lyde:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Mulla on joku heikkous vissiin värikkäisiin kankaisiin, ainakin kun katsoo mun kangaslaatikkopinoja :-D Harmi vaan, että lähestulkoon kaikki verhot on tosiaan tänne lyhyitä! Pulpetti on kyllä ihana, se on tullut meille erikoista reittiä kummitädin asunnon ullakolta :-D Monessa muutossa olen ollut hävittämässä sitä (=myymässä) mutta aina se on kuitenkin saanut jäädä. Ja onhan se kiva, jos tuon kellastuneen männyn ei anna häiritä :-D

      Poista
  12. Kivasti tuo väriä ja keväistä fiilistä :) Nappivalinta ja sopii hyvin teidän kotiin. Kerrassaan hieno verho!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jani! Tuo pienimpien lasten huone on meillä selkeästi värikkäämpi kuin muut, ja siellä tuo verho on tosiaan kuin kotonaan :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!