Kevääntekijä, blogista tuttu


Moni pidempään blogiani lukenut varmaan muistaakin, että näihin aikoihin vuodesta alkaa armoton kevään merkkien kyttäys. Jokainen pienikin edistysaskel on todellakin askel kohti odotettua kesää ja puutarhahommia. Tänä vuonna toki pihan laitto kutkuttaa vielä tavallistakin enemmän, kun tämä on ensimmäinen kevät jonka asumme täällä uudessa kodissa. Ehdimme laitella pihaa jo viime kesänä jonkun verran, mutta paljon on vielä puuhaa jäljelläkin. Niin huippua!  Tuossa bloggerprofiilissani ei suotta lue että olen puutarhaintoilija :-D 



Vaikka pihalla on vielä aika paljon lunta, ja öisin pientä pakkastakin, päätin silti uhmata talvea ja siirtyä virallisesti kevääseen. Laitoin nimittäin ulos ensimmäiset narsissit! Samalla poistin parvekkeilta talvivalot. Narsissithan kestävät pientä pakkastakin, ja nämä aikaisin laitetut narsissit ovat siitä hyvät että ne kestävät pitkään kun eivät heti aukaise kaikkia nuppujaan. 


Kukat näkyvät kivasti myös sisään, kun tuo laatikko on terassilla ikkunoiden edessä, kuten tämän päivän Helsingin Sanomistakin saattoi nähdä... :-D  Vaan eipä ollut vielä kuvaushetkellä narsisseja, mutta joku blogista tuttu kukkahörhö kuitenkin kannu kädessä! Terveppä terve vaan taas kaikille :-)


14 kommenttia

  1. Täällä samanlaiset puuhat meneillään. Talvivalot pois ja narsisseja tilalle. Meillä vaan on hieman ruukku vielä jäässä, joten istuttaminen ei täysin sujunut. Mutta, jospa tulevan viikon ennusteet pitävät paikkansa, eikähön ruukku ala sulamaan. :)
    Kauniita kuvia jälleen teidän kodista!
    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli myös vähän jäässä, enkä meinannut saada kuivuneita kanervia siitä irti. Kaadoin päälle kuumaa vettä, niin johan irtosi :-)
      Kiitos samoin, tänään olikin nätti sää!

      Poista
  2. Ihanan näköinen koti isoine ikkunoineen Sinulla on!
    Kuvittelin jo mielessäni, että ruokapöydän ääressä on ihana istuskella ei vaan "kauniilla säällä", vaan myös pimeällä sateen rummuttaessa ikkunalaseihin vain kynttilöiden palaessa pöydällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon vendela :-) Toki ruokapöydän ääressä on mukava istuskella ja katsella maisemia myös silloin kun lunta tai vettä tulee vaakatasossa. Ihan illalla pimeällä me kuitenkin useimmiten suljetaan verhot, kun kissa on näkevinään heijastavasta lasista toisia kissoja (eli siis oman kuvansa) :-D

      Poista
  3. Löysin blogisi Hesarista! Isot ikkunat ovat upeat ja muutoinkin mielenkiintoinen sisustustyyli. Pitää tutustua...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tulit tutustumaan, tervetuloa! :-)

      Poista
    2. Olikin ihan hieno juttu ja hyvät kuvat siellä Hesarissa!

      Poista
    3. Kiitos Mika! Omaa kotia on aina hauska nähdä vähän toisenkin kuvaajan silmin :-)

      Poista
  4. Tänään oli kyllä jo niin kevät että. Ja ensi viikolla sen kuin paranee, hymyilytti kun lehdestä sääennustetta luin. Plussaa jopa seitsemän astetta ja aurinko siihen vielä päälle, mahtavaa!!

    Hyvän kuvan laittoivat pääkuvaksi lehtijuttuun, tuo kulma on vaan niin ihana!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tää on nyt kevät, ei enää mikään väärä hälyytys. Näin olen päättänyt :-D

      Ja joo, kulma on ihana, emäntä tosin kärvistelee pienessä kriisissä kun ei nämä omat kuvat ole ihan sillai suosikkijuttu. Varsinkaan kun on raksan jälkeen vetäissyt aika kunnioitettavan määrän lisäkiloja ahteriinsa :-D :-D

      Poista
  5. Moikka Lyde. Aivan ihanan juttu blogistasi Hesarissa. En ole muistaakseni täällä aiemmin vieraillut mutta lukijaksi jään. Ihanaa kevättä sinne ja tsemppiä loppu suoralle!
    t. Anna Pirjolasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei Anna, ja tervetuloa tänne meille! Teilläkin oli kiinnostavan näköinen projekti meneillään, remppaaminen on niin ihanaa ja kamalaa yhtäaikaa :-D

      Poista
  6. Heippa! Löysin blogisi Hesarista ja aion ehdottomasti jäädä seurailemaan. Todella kaunis sisustus teillä ja ihanat kevätkukat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit, tervetuloa mukaan :-) Kiitos kauniista sanoistasi, kukat tekee kyllä minulla kevään, mutta säämies sanoi että taitaa tulla vielä uudestaan kylmä. Pitää kai ottaa kukat sitten sisään turvaan etteivät jäädy :-D

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!