Eilisen kirppissaalis

Kuten jo kerroinkin, me käytiin eilen nuorimmaisen kanssa kirppiksellä, ja tällä kertaa tutustuttiin ihan uuteen missä ei oltu ennen käyty. Ihan kivoja löytöjä tein taas. Tyttölapsille siellä olisi ollut vaikka mitä kivaa. Muutamat pikkumekot oli sitten ihan pakko ottaa mukaan, kun äkkäsin että kummityttöhän on niihin aika sopivan kokoinen. Mulla on ihan selkeesti joku "ongelma" noiden pikkumekkojen suhteen, ne saa minut aina koettamaan, hypistelemään ja hymistelemään. Pikkuiset mekot on vaan niin suloisia. Voitte siis varmaankin arvata että tämän huushollin ainoa tyttölapsi omasi melkoisen mekkovaraston pienempänä... Harmi että sekin ilo loppui aika pian, kun neito noin kolmevuotiaana ilmoitti ettei mekoissa voi kiipeillä, en pidä. Höh.

Oikealla olevat housut ja paita on tulossa omille pikkupojille, muut sinne pienelle kummitytölle. Jos kummitytön äitee käy täällä lukemassa, niin terveisiä vaan! Nuo mekotkin oli vain parin euron hintaisia, vaikka on Marimekkoakin. Ja hyväkuntoinen Muija-paita vain euron. Mahdotonta oli jättää.


 Tässä vielä muutama ostos itselleni, öljykarahvi 2,5e.


Vanha voipytty, 3e.


Sekä isompi Tamara Aladinin Carmen kääntömaljakko 6e. Pieniä minulla olikin jo kaksi, ihan kiva että löytyi nyt tämä isompi ja vielä mielestäni aika edullisesti. Toisella kirppiksellä tälläisestä samanlaisesta mutta vihreästä pyydetään 45e! Aika hurjaa.

Sadepäivän kunniaksi kävin myös hakemassa pihalle ensimmäiset orvokit. Kesä lähestyy kukkalaji kerrallaan!

2 kommenttia

  1. 45€? Aika huikea pyynti! Todella ihana tuo vasemmapuoleinen kukkamekko, onnekas kummityttö! :)

    VastaaPoista
  2. Juu vaikka ei ole vihreänä niitä isompia Carmeneita nyt tullutkaan vastaan muita, niin olen jättänyt sen hetkeäkään miettimättä. Eipä sitä ole sieltä kukaan muukaan ostanut, ainakaan kun viimeksi kävin. Ihan selkeesti liian kova hinta.

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!