Kukkaa, jakkaraa, purkkia ja kudetta. Ja blogin uusi osoite!

Siinäpä ne olikin. Tiivistettynä. Äiteen harrastustoiminnat tällähetkellä. Toivotan kaikki uudet ja vanhat lukijat tervetulleiksi! Toivottavasti viihdytte myös täällä. Kommentit ovat edelleen erittäin tervetulleita, ja blogin kehitysehdotuksiakin otan vastaan.


Miehelle annettu kukkakimppu alkoi olla jo kokonaisuutena nuupahtanut, mutta yksittäisinä kukkina näistä sai vielä kivat kaunistukset. Tuo jättileinikki on niin kaunis, että laitan niitä varmaan pihallekin kesällä.
Kierrätyskeskuksesta otin mukaan eilen pienen jakkaran kahdella eurolla. Tässä on taas sitä mummolahenkeä. Tai niinkuin mies sanoi, lypsyjakkara! Harmillisesti tässä olikin tupakanhajua, jota koetan nyt eri niksein saada poistettua. Nyt on jo pesty, hierottu kahvipuruja, ja tuuletus on käynnissä. Jos nämäkään ei auta, jakkara päätyy joko varastokäyttöön, tai ulos. Tai sitten pitää vain odottaa että haju hälvenee ajan kanssa.


Samaisesta kierrätyksestä ostin vielä Aarikka-purkin. Tätä väriä ja kuviota minulla ei vielä ollutkaan. Ja hinta oli taas sen kaksi euroa. Purkki on kyllä jo elämää nähnyt, on lommoja ja patinaa. Lisäksi purkki oli ulkopuolelta aivan järkyttävän likainen, mutta pesu teki taas ihmeitä.


Eilen kävimme myös pankissa, hankkimassa loputkin lainasta. Nyt ei tarvitse sitten ainakaan enää miettiä mihin rahat menee seuraavina vuosikymmeninä... No, pakkohan se on ajatella niin, että kaikki asuminen maksaa, ja kuukausitasolla rahaa menisi joka tapauksessa suunnilleen saman verran. Kyllä se silti kirpaisi. Pankkireissua pehmentämään käväisin samalla lankakaupassa hankkimassa uusia matonkuteita. Nyt olen ajatellut aloittaa olohuoneeseen ison maton teon. Saas nähdä riittääkö innostus tälläiseen jättiurakkaankin.


Toivottavasti kaikki ystävät ja toverit nyt löydätte tänne uuteenkin osoitteeseen!

7 kommenttia

 1. Onnea 'uuteen' blogiin! =)
  Kokeileppa pyyhkiä jakkaraa etikkavedellä, etikka auttaa hajuihin ;)

  VastaaPoista
 2. Löysin perille! =0) Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 3. Minäkin löysin uuden osoitteesi ja yhtä piristävän kauniin näköistä näyttäisi olevan täälläkin! :) Olen myös kuullut, että etikka auttaisi hajuun, tosin hetken kestää sitten, että itse etikan haju haihtuu pois.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille ja kivaa että muutama lukija on täälläkin ;-) Ja kiitokset myös etikkavinkistä, otetaanpa käyttöön! Pitää tosin käydä kaupan kautta, ei taida tällä hetkellä ollakkaan mulla etikkaa tuolla.

  VastaaPoista
 5. Heippa! Tupsahdin tänne blogiisi, ja tuo mattoprojektisi kiinnostaa. Haluan nähdä millainen siitä tulee :)

  VastaaPoista
 6. Moikka Maire! Kiva kun tulit. Mä kyllä raportoin sitten, nyt justiinsa mattoprojekti ei etene tasan mihinkään, kun pikkupojat ovat onnistuneet nappaamaan sen ainoan ison virkkuukoukkuni ja en löydä sitä mistään. Alkaa tuntua että tässä talossa ei voi olla enää paikkaa josta en olisi etsinyt, mutta nähtävästi jossakin on vielä virkkuukoukun mentävä kolo tarkistamatta... On kai pakko huomenna lähteä sen verran liikenteeseen että käyn ostamassa uuden. Ärsyttää kyllä todella, mutta nyt olen jo pari iltaa haaskannut tähän etsimiseen ja nyt riittää.

  Toivottavasti pian olisi jotakin näytettävääkin!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!