Pääsiäinen reissussa

 


Vietimme pääsiäistä äitini luona. Se on oikeastaan aika perinteeksi muodostunut juttu. Perinteissä on mukavaa jatkuvuuden tunnetta. Isommista lapsista varsinkin huomaa, että niillä on heille suuri merkitys. Vaikka teini saattaisi itse tilanteessa olla välinpitämättömän tai tylsistyneen oloinen, hän kuitenkin kysyy seuraavanakin vuonna jo hyvissä ajoin, että "mennäänhän taas..?".
Pienet pojat viihtyivät metsäretkellä. Toinen teki risuista rumpukapulat ja paukutti kiviä ja kantoja. Toinen ihaili perhosten leikkiä haltioituneena. Ja vanhemmatkin rentoutuivat metsän tuoksuja haistellessa.


Kyläilimme ystävän luona. Viemisiksi vein appelsiinin taimen, joka taannoin putkahti traakkipuuni juurelle :-)

Äitini oli löytänyt jostakin kaappien kätköistä minun ensimmäiset palapelini jotka olen saanut yksivuotilahjaksi. Puiset palat eivät ole monien tekijöiden käsissä vielä ollenkaan kuluneet. Nämä on ehtaa seitkytlukua!Tuli oltua paljon pihalla, aurinko oikein porotti. Uskomatonta että vielä viiko sitten oli tosi kylmää ja kalsaa, ja nyt jo ihan kesä. Lämpömittari taisi kivuta jopa pariinkymmeneen asteeseen. Terassikelit siis!

Ja kotiin palatessa näytti siltä, että on kotonakin ollut hyvät ilmat! Ensi viikolla meillä alkaakin rappusten ja terassin teko, ja nyt jo oikein sormet syyhyää päästä taas raksapuuhiin! Varma merkki että talvi on taitettu :-)

Mukavaa alkavaa viikkoa, nauttikaahan vielä yhdestä vapaasta!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!