Tunnustus!

Blogini sai (vai minä sain...?) ensimmäisen tunnustuksen, kiitos Sari!"You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Mietin tovin mitä kuvia laittaisin, laitanhan tänne kuvia lähes päivittäin. Päädyin muistelemaan hieman taaksepäin, kuinka meille tuli talo josta sitten tuli koti.


Taloprojektihan on kestänyt jo melko pitkään, ja kaikki alkoi jo kaksi ja puoli vuotta sitten lehti-ilmoituksesta jossa kerrottiin arvontaan tulossa olevista tonteista. Tässä ensimmäisessä kuvassa on tonttimme kaksi vuotta sitten. Paikalla oli viljelypalsta pensaineen ja puineen.


Toisessa kuvassa on tilanne tontilla päivälleen vuosi sitten. Maatyöt alkoivat! Tuntui niin hyvältä, kun vihdoinkin tapahtui jotakin ihan konrettista jonka saattoi silmillä nähdä, tähän asti oli pyöritetty papereita enemmän kuin ihmiselle on hyväksi. Ja käyty monella eri kaupunginviraston luukulla tekemässä jos jonkinlaisia kevätjuhlaliikkeitä. Rakennusluvan hakeminen on tehty varmaankin tahallaan niin vaikeaksi, että heikompihermoiset luovuttaisivat ajoissa...


Ja tässä tilanne tänään. Pikaisesti räpätty kuva, harmaa sää ja roskikset siinä kauniisti etummaisena. Mutta on talo! Ja oma! Tai ainakin pankin oma, heh. Ja täällä ollaan asuttu jo reilu puoli vuotta, eli siihen nähden mitä tilanne oli vielä vuosi sitten, kaikki kävi kuitenkin tosi äkkiä. Nyt sitten vielä viimeistellään, ja sitä hommaa varmaan riittääkin pitkään. Tänä kesänä on pääosassa pihahommat.

Minä olen ystäväpiirissäni aina se, joka katkaisee kaikki kivat ketjuviestit niin kännykällä kuin meililläkin. Taidan siis jatkaa omalla linjallani myös tässä, enkä erikseen anna tätä kenellekkään eteenpäin, mutta tavallaan annan tämän kaikille jotka jaksavat kirjoitella kivoja blogejaan minun ja monien muiden iloiksi! Kiitos teille kaikille!

2 kommenttia

  1. Teillä on pitkällinen projekti takana! Ja osaksi tietysti vielä edessäkin, toivottavasti kesä suo hyvät pihanlaittoilmat!:)

    VastaaPoista
  2. Juu, toivotaan niin! Maalaamistakin on edessä, talo vielä kertaalleen ja ulkomökki kahdesti, joten senkin puoleen toivoisi hyviä säitä, mutta ei liian kuumakaan ;-)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!