Vappua ja Jopo!Täällä pysytään jo tolpillaan. Pitäisi kyllä malttaa vielä ottaa rauhallisesti, mutta ei malta. Viimeistään kun jalan jomotus yltyy kovaksi on heittäydyttävä hetkeksi sohvalle kupeelleen, mutta muutoin meno jatkuu jo entiseen malliin. Mä olen kai maailman huonoin toipilas. Mutta kun ei malta.

  
Melkein hävettää katsella keittiön ikkunasta valkovuokkoketoa. Jotenkin niin etuoikeutetulta tämä paikka tuntuu. Rakastan tätä maisemaa!
Laiturin tämän hetkinen tila. Ensi viikolla jatkuu. Tai itseasiassa mies tuolla ruuvailee nytkin... Mutta timpuri jatkaa ensi viikolla. Sitten pitäisikin jo tulla ainakin jokseenkin valmista.Pallogrillin parempi käyttötarkoitus.


Ja sitten. Piti mennä marketista hakemaan vielä tänään vähän nakkeja, mutta toisin kävi! Tuli myöskin pikkuinen Jopo. On muuten ihan sikamakee! Tämä nyt lievittäköön vähän sitä harmiani kun meillä oli aikoinaan isommilla lapsilla hieno vanha Joponen-polkupyörä, samaa kokoa kuin tämäkin ja vieläpä keltainen. Ja joku alhainen varasti sen! Minkälainen ihminen varastaa 12-tuumaisen polkupyörän?? Tuntuukohan siitä ihmisestä hienolta kun hänen oma pilttinsä ajelee sillä varastetulla polkupyörällä?Oli miten oli, nyt meillä on taas pieni keltainen Jopo pikkuväen ajeltavaksi. Ja äitiä hymyilyttää pelkästään pyörän katselu. Otettiin kolmevuotiaan kanssa jo pieni testikierros, ja hyvinhän se meni.Hauskaa vappua kaikille! Meillä tuo taitaakin mennä maalailun ja ruuvailun merkeissä. Sekä vähän pyöräillen. Ei ollenkaan hullumpi vaihtoehto ;-)

2 kommenttia

  1. Ihana laituri! Laiturit on kivoja, oli ne sitten maassa tai merellä =)) Näin tänään kaksi tuollaista muovikoria kirppiksellä, olivat sinisiä. Olis melkein tarvinnu ottaa, puutarhahommiin yms.

    VastaaPoista
  2. Kiitti, laiturista on tulossa kyllä kiva. Vaikkakin se on tavallaan vain rappunen/ kulkuväylä, on silti kivaa että sekin alkaa valmistua. Kaikki mikä on vähemmän työmaan näköistä on aina kotiinpäin!

    Mulla muovikori toimii tällähetkellä matonkude-lankakorina. Hyvä olla iso kori, kun kerätkin on niin suuria :-) Aarikan tarjotin sopii siihen sattumalta kanneksi.

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!