Kysely

Blogini lukijamäärä tuossa lukijaraadissa ei ole ollut suurensuuri, ja nyt olen havainnut määrän vielä kääntyneen laskuun. Tästä huolestuneena päätinkin pistää pienen kyselyn pystyyn, eli nyt voitte kertoa oman toiveenne, mistä toivoisitte minun kirjoittelevan. Voihan olla, että toistan itseäni enkä vain tajua sitä...

Kommenttilootaan voi toki laittaa uusia aihe-ehdotuksia, mikäli listasta ei löydy sopivaa!

Nyt kaikki äänestelemään :-)

5 kommenttia

 1. Moi!
  Minusta sinä voit kirjoittaa kaikkea mitä keksit :) Kuulumisia on kiva lueskella, koska samalla näkee mitä pojat touhuaa. Ja kun kerrot kuulumisia, olet myös yleensä jo ostanut, tuunannut, kasvattanut yms... Olet niin kadehdittavan energinen!!

  VastaaPoista
 2. Oi sentään. Tässähän ihan punastuu. Kiitos. Itse koen kyllä suurtakin riittämättömyyttä päivittäin, koska haluaisin saada enemmän aikaan, mutta ei vain muka ehdi. Ja tuntuu että laiskottelen. Joskus joku muukin on sanonut että olisin "tehokas", mutta itse en kyllä tunnista tuollaisia piirteitä itsestäni... Ennemminkin menen usein sieltä missä aita on matalin, tai sitä ei ole ollenkaan ;-)

  VastaaPoista
 3. Olen myös ihmetellyt vähäistä kommenttimäärää, itse viihdyn täällä katselemassa kun kuvasi kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja tuhannet sanasi kertovat enemmän kuin yksi kuva =)
  Itse julkaisen päivityksen aina myös Facebookissa, sitä kautta saa ihmisiä blogiin =)

  VastaaPoista
 4. Kuuntele sydäntäsi! Aitous on parasta. Älä yritä miellyttää tai matkia liikaa.

  VastaaPoista
 5. Kyllä sinusta saa tämän perusteella aika tehokkaan kuvan! :)

  Kuvat ovat aina upeita! En ehdi lukea joka päivä, mutta luen aina useamman postauksen kerralla... Jatka vaan samaan malliin! :)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!