vielä hetki arkea, sitten hetki keskikesän juhlaa

Tunnelma on odottava. Joko lähdetään? Mies on vielä päivän töissä, ja kotona tuntuu ettei oikein viitsi tarttua mihinkään hommaan, kun kohta pitää kuitenkin alkaa pakkaamaan. Pakkaamiseen ei kuitenkaan saa menemään koko päivää, niin muutakin on keksittävä.
On kasteltu viherkasveja, ja hyödynnetty tilaisuus heittää niiden juurelle vähän kanankakkaa. Ehkäpä haju ehtii muutaman päivän reissun aikana hälvetä? On kiikuttu puhakeinussa ja nautittu raikkaasta ulkoilmasta. On tuolla sateisellakin säällä puolensa.

Poijjaat on lajitelleet pikkuautojaan, tehneet pesua odottaviin vieraspeittoihin majan, riidelleet ja juosseet korttelin ympäri. Normaali päivä niiltäosin. Nyt ulkona roikaa vettä oikein kunnolla, mikä sopii tänä juhannuksena meille mainiosti! Jos olisi ollut aurinkoista, meidän olisi ollut pakko jäädä kotiin hoivaamaan ja kastelemaan tuota uutta nurmikkoa. Nyt se hoituu ihan itsestään :-) Lisäksi sadesäällä on mukava olla autoajelulla. Silloin tuntuu kuin voisi ajaa maailman ääriin. Tai siis mies voisi ajaa, ja minä voisin keskittyä tekemään oloni kotoisaksi muutaman tyynyn ja ehkä viltinkin avulla, ja samalla nauttia tilaisuudesta jutustella ukon kanssa mukavia. Me molemmat tykätään matkustaa autolla, kun siinä ehtii jutella niin paljon. Muulloin meillä ei siihen kovin paljon aikaa olekaan...

Ja lopuksi vielä juhannuksen virvoikevinkki: Mehuhyllystä osui silmiin uuden näköinen tuttavuus, ja tarkempi syyni sai ottamaan putelin mukaan. Vaikka ulkonäkö on kuin vanhalla viinapullolla, kyseessä on kuitenkin lisäaineeton mehutiiviste jossa oli riemastuttavan lyhyt ainesluettelo. Ja kaikenlisäksi se on hyvää. Pitääpä ottaa seuraavalla kerralla muitakin makuja testiin! Niin ja siis tämä löytyi ihan Prismasta ;-)

Oikein rauhallista ja mukavaa juhannusta kaikille! Nauttikaa sadesäästä, tehkää takkaan tulet ja kääriytykää peittoihin. Hyvä kirja ja lasi viiniäkin voisi olla paikallaan. Rentoutukaa ja ihailkaa luontoa, kun sen värit näkyy kauniina sateen jälkeen :-)

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!