Viime kesän pikakelaus

Iso poika lähti rippileirille (!) ja sitä varten piti saada kamera hänelle mukaan. Järkkäriä en pojalle antaisi mukaan, joten esiin piti kaivaa vanha pokkarikamera. Siinä oli luonnollisesti akku loppu ja muistikortti täynnä. Kortin tyhjennyksen yhteydessä tuli tehtyä hauska aikamatka viime kesään, jolta ajalta kaikki kuvat olivat. Laitanpa teillekin otteita!

Näemmä meillä on tehty retkiä, pallerot on olleet aika paljon pienemmän näköisiä, ja tontilla ei ollut aluksi mitään. Sitten tuli talo, ja pallerot oli edelleen pieniä. Pienimmälle kävi kurja haaveri ja säikäytti meidät pahasti.

Onneksi on nämä kamerat, itse en muuten muistasi mitään! Tuokin aika oli sellaista, ettei meillä juurikaan nukuttu, koskaan. Kiitos nuorimmaisemme. Raksa ja siihen liittyvät oheisilmiöt byrokratioineen veivät viimeisetkin voimanrippeet. Nyt kuvia katsellessa kuitenkin tuntuu, että "eihän se nyt niin paha ollutkaan...". Eli nyt tiedetään kuinka pitkä ihmisen muisti on, se on vain vuoden mittainen! Sitten alkaakin ajan kultaus, ja kaikki kurja unohtuu. Aika lohdullista, eikö?

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!