Kuuman kesäpäivän välipala


Kuumalla maistuu kylmät juomat paremmin kuin tuhdit pöperöt. Siksipä teinkin lapsille ja itselleni välipalaksi ihanaa pirtelöä/smoothieta. Siihen tuli pari desiä hedelmäpaloja jotka soseutin tehosekoittimessa. Siihen lisäsin muutaman ison lohmaisun appelsiinijätskiä ja lopuksi purkillisen maustamatonta rahkaa. Ai että hyvää!

3 kommenttia

  1. Nam! Herkkua saa myös mansikoista, turkkilaisesta jogurtista ja ripauksesta vaniljasokeria. Kaikki sekaisin sauvasekoittimella tai tehosekoittimella. Maistuu ihan mansikkapirtelölle, vaikkei ole jätskiä nähnytkään..

    VastaaPoista
  2. Olen kaikki nämä kuumat päivät elänyt smoothiella. Mun smoothiet tosin on askeettisempia: luonnonjogurtti saa seurakseen marjoja, banaania, omenasosetta ja siemeniä. Hyvää remppajuomaa miehenkin mielestä, käy hörppimässä jääkaappikylmänä kesken touhujensa.

    VastaaPoista
  3. Kuulostaapa hyviltä myös teidän reseptit, pitääpä testilla! Teillä on kyllä astetta terveellisempiä nuo, mun hedelmätkin oli ensin lilluneet sokeriliemessä, ja sitten vielä jätskiäkin... Pitääpä ryhdistäytyä :-) Tollainen blenderi on kyllä mahtava laite, sillä saa tosi helposti mielettömiä herkkuja aikaseksi.

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!