vessan ehostusta


Tulevat juhlat saivat emännän viimenkin hieman ryhdistäytymään. Eilen kipaisin Säästäväisen Sinisessä Sisustuskaupassa, ja hain muutamia juttuja. Ja vessa sai myös omansa. Tänne tuli uusi hyllykkö, sekä naulakko käsipyyhkeelle, vihdoin. Viherkasvi on lähinnä viihtyisyyttä luomassa, en usko että se pidemmän päälle pysyy tuolla hengissä. Veskin ikkuna on aika pieni, ja siihen piti laittaa aikanaan vielä sumentava kalvo huomattuamme että siitä on koostaan huolimatta hieman turhan hyvät näköalat naapurin pihaan.

Josko tämä vielä tästä, juhliin on sentään vielä neljä päivää. Jos kävisi läpi pari huonetta päivässä..?  :-)

2 kommenttia

  1. Mullakin tekisi mieleni ehostella vessaa, vaan miten tuommosta muovihirvitystä ees pystyy ehostamaan.. Tuntuu että tulee vain tungettua kaikenmoista tavaraa huussiin ja vasta ko son ihan sekava! Teillä on tosi selkeän näköinen wc :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :-) Muovivessoistakin mulla on kokemusta, edellisessä omassa kämpässä tehtiin sinne sellainen pintaremontti että lääspin saneerauslaastia epätasaisesti seinille muovimaton pääle ja sen jälkeen maalasin valkoisella. Tuli kiva rapatun näköinen pinta. Jos asunto ei ole oma tai ei muuten ole mahdollista alkaa remontoimaan, saa yhtenäistä ilmettä esimerkiksi samanvärisillä matolla ja pyyhkeillä, tai vaihtamalla vaikkapa pöntön kannen esim puiseen tai jonkun kivan väriseen muoviseen ja siihen rimmaaviin pienesineisiin, kuten saippuateline, naulakko jne. Rohkeesti vaan!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!