Virkatut helmet

Täällä on emäntä keskittynyt olennaiseen. Kodin pölykasat ja pyykkivuoret ovat ennallaan, mutta nyt on tytölle keltaiset helmet. Kiersin viime viikolla ison ostoskeskuksen kaikki koru- ja vaateliikkeet etsien keltaisia helmiä, ja ei mitään, missään! Ei ainuttakaan keltaista kaulakorua. Koska nähtävästi kaikki on tehtävä vähän vaikeamman kautta, ei auttanut muu kuin tehdä ne itse. Nämä ovat siis tulossa tytölle rippijuhliin piristämään hautajaisiin ostettua mustaa kolttua, lisäksi tytölle tulee keltaiset sukkikset.

Aluksi suunnittelin hakevani askartelukaupasta puuhelmiä ja tekeväni helmet niistä, mutta taaskin keltainen oli ihan väärä väri, niitä löytyi vain ihan pieniä helmiä. Ja koska minulla oli visiona tälläiset "Margesimpsonit" niin seuraavaksi vaihtoehdoksi tuli huovuttaa tai virkata helmet. Päädyin virkkaamiseen, ja lopputuloksesta tuli ihan kiva! Pallot on siis virkattu niin että niiden sisään jää 3cm styrokspallo, ja pallot on pujotettu isolla neulalla virkattuun nauhaan. Käytin hieman mukaillen Novitan ohjetta, joka löytyy täältä. Ohjeessa helmistä tehtiin pidemmät.

Josko sitä seuraavaksi iskeytyisi pyykkien kimppuun... ;-)

3 kommenttia

  1. Ihanat hyvän mielen -helmet! Välillä kun tekee jotain ihan muuta, saattaapi ne pakollisetkin taas alkaa suttaantua eteenpäin.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva! Aurinkoinen! Tuli tästä mieleen että deodoranttipullojen pallotkin sopis tällaiseen, korun vois sitten pestä koneessa jos se hikistyy/nuhjaantuu =)))

    VastaaPoista
  3. Aivan ihanat helmet :) Kyllä sä Sanna osaat. t. Helena

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!