Viikonlopun valitut palat

Meillä oli ihana, vapaa viikonloppu ekaa kertaa ties kuinka pitkiin aikoihin! Pienistä asioista se onni syntyy, minusta oli niin rentouttavaa kun tiesi kerrankin että pariin päivään ei ole mitään ennalta sovittua menoa. Tämä tarkoitti siis käytännössä myös sitä, että saatiin kotona puuhailtua niitä kaikki pikkujuttuja joita on ehtinyt kertyä jo aikamoinen määrä. Ei toki kaikkia läheskään, mutta kyllä se antoi mielenrauhaa että edes muutama rästihomma on nytkähtänyt vähän eteenpäin.Täällä on maalailtu. Uutta väriä saivat poikien tulevan kerrossäsgyn toinen puolikas, sekä poikien huoneen pulpetin kansi. Pitää esitellä teille vielä myöhemmin valmiita tuotoksia :-)


On lämmitetty torppaa... Emäntä pitää vielä tiukasti kiinni päätöksestään, että patterit napsautetaan päälle vasta lokakuussa.


On tunnelmoitu syksyä ja pimeneviä iltoja.
Laitettu yläkertaan ihan ensimmäiset verhot! Tai no, verho, ei tuohon kahta olisi mahtunutkaan. Pitkään pohdittu verhotanko-ongelma ratkaistiin tässä huoneessa vanhanajan verhotangolla josta toinen pää on kiinni ikkunalistassa, ja toinen pää seinässä :-)Lisäksi on kyläilty ystävän luona, nautittu syksyisestä ilmasta, joutenolosta ja toistemme seurasta. On käyty saunassa ja ulkona syömässä, järjestelty lautapinoa uusiksi, sekä oltu vaan kuin ellun kanat! Aika täydellinen viikonloppu siis.

Nyt uusin voimin uuteen viikkoon :-)

3 kommenttia

 1. Moi, ihana ilmakin vielä oli viikonloppuna, olette olleet ahkeria :). Ihania nää sun jutut ja kuvat :). T. HS

  VastaaPoista
 2. moi!
  lapsillanne niin muistorikkaat sängyt.
  itse nukuin lapsena valkoisessa tuollaisessa ja marjapuuron punaisessa.

  päivi

  VastaaPoista
 3. Juu ilma oli kyllä suosiollinen maalaushommille :-)

  Päivi, hauskaa! Nuo sängyt on vissiin olleet aika yleisiä tuolla menneillä vuosikymmenillä? Arvaappas minkä värinen se toinen puolikas on..? Punainen!

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!