Iittalan ihania


Postilaatikkoon tupsahti Hobbyhallin kuvasto, josta silmäni osui näihin Iittalan kausituotteisiin. Minulle niin rakasta Kastehelmeä saa siis joulun kunniaksi myös punaisena ja harmaana! Harmaasta en niin tiedä, mutta tuo punainen on ainakin tosi mehevä. Aiemmin en ole niin näistä uudistuotannon astoista kiinnostunut, mutta tämän punaisen kohdalla voisin tehdä poikkeuksen... Lisäksi saisi tuolla samalla Kastehelmen kuviolla varustettuja Teema-astioita, aika hauska idea myös :-) Pitäisi nähdä nuo luonnossa, näyttääkö printattu kuvio lähinnä säälittävältä, vai ovatko oikeasti niin hauskan näköisiä kuin kuvassa?


Lisäksi sieltä löytyi tälläinen Kastehelmi-aiheinen joulukoriste, luultavasti aika pakkohankinta myös :-) Tämä oli myynnissä vain tämän vuoden loppuun.

Nyt alkaa jo jouluinto nostaa päätään! Ekojen lahjojenkin valmistus on aloitettu ;-)

Kuvat Iittalan ja Hobbyhallin sivuilta.

2 kommenttia

  1. Katselin (ja ihastelin) myös Anttilan mainoksesta noita samaisia Kastehelmikuvioisia mukeja. Juuri tuo punakuvioinen näyttää kivalle. Mutta livenä en ole nähnyt.

    VastaaPoista
  2. Me käytiin äsken Prismassa, ja siellä katsoin noita. Ne oli aika hauskat, kun se kuvio oli mukeissa ja murokulhoissa sekä sisä-, että ulkopuolella :-) Livenä harmaa oli ehkä jopa kivempi kuin punainen, vaikka kuvissa se punainen oli hauskempi. Noi lasiset punaiset oli sen sijaan just niin ihanat kuin kuvassakin!

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!