Huhuu?


Olen virkattu pehmoeläin. Kenties pöllö. Tai pöllön lapsi. Tai joku muu pieni tipunen. Osaan melkein lentää ja olen vähän hassu. Nokka on vinossa ja silmätkin katsoo vähän kieroon, mutta hei, eihän meidän kaikkien tarvitse missikisoihin osallistuakaan! Menkööt ne tilhet ja muut nätimmät. Minä leikin silläaikaa lasten kanssa :-)

7 kommenttia

 1. Voi kun ihana!!! Tuosta tuli iloiselle mielelle täällä tylsässä toimistossa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana! Siis aivan mielettömän siisti! Onko tommosta vaikea tehdä? Osaisinkohan mie? Onko sulla ohjetta tolle? Vitsi tuo on hieno! :)

  VastaaPoista
 3. Pöllö kiittää. Tähän ei skape ole ohjetta, ihan oli oma luomus. Enkä nyt osaa neuvoa muutakuin että virkataan puuvillalangasta, mä käytin nro3 koukkua. Levennetään ja kavennetaan tarvittaessa, ja lopuksi pulleat osat täytetään vanulla ja osat ommellaan yhteen. Sehän tossa niin hauskaa onkin, kun ei ole mitään sääntöjä. Jokainen otus on luultavasti erilainen :-)

  VastaaPoista
 4. Aivan IHANA!! Täytyy vissiin ruveta etsimään virkkuukoukkua, jos meillekin saataisiin pöllövauva...tai sitten joku muu ötökkä!

  VastaaPoista
 5. Ihana pöllönpoikanen. tuommoset omasta päästä syntyneet ovat parhaita. persoonallisia yksilöitä!

  VastaaPoista
 6. Kiitos hyvistä nauruista jotka tirskahtivat viimeisen kuvan kohdalla =D Peilistä möllöttää silmät takaisin 'Kuka minä olen, mistä minä tulen?' =D Aivan ihana! Ja näkyy olevan lapsillakin hauskaa =D Pikku tirpana =D

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!