Gallerian avajaiset


Kerroinkin jo aiemmin teille että haluaisin tehdä tuolle meidän supervalkoiselle rappukäytävälle jotakin. Pitkä viikonloppu mahdollistikin homman toteuttamisen, ja nyt on ainakin hyvä alku saatu aikaiseksi. Alhaalta katsottuna seinä kaipaisi kyllä alaosaan vielä lisää täytettä.

 
Ikean kehykset on kyllä nättejä ja edullisia, mutta niiden ripustamisessa meinasi mennä hermot. Jopa minulta, joka olen siis tasaisuuden perikuva (HEH, sarkasmia, tiiättekste). Kun oli kokeiltu jo kipsilevyseinän koukut ja kaikenlaiset rautalankaviritykset, päädyttiin lopulta perinteisiin nauloihin. Toivottavasti nuo nyt pysyy, edes vähän aikaa.


Yläaulasta katsottuna näyttäisi siltä, että kollaasia voisi kasvattaa myös ylöspäin. Nyt taulut jäävät vähän hassusti tuohon välille, eli ne näkee kunnolla vain kun kulkee rappusissa. Toisaalta saapahan äiteekin vähän liikuntaa kun pitää vartavasten kiivetä rappusiin taidetta ihailemaan :-) Tuosta ylöspäin ripustamiseen tarvittaisiin jo joku teline, ja sellaisen rakentaminen rappujen päälle on vähän haastavaa...


Ihana norsutaulu on löytö Taik:in myyjäisistä, työ on Tiia von Beckerin "Norsun uni". Sekin sai Ikeakehykset ylleen. Varsinkin P joka on perheen norsumies, rakastaa sitä. Poika olisi halunnut taulun omaan huoneeseensa mutta äiti ei antanut. Meillä siis kiistellään taidegrafiikasta, kuinka intellektuellia!


Taidanpa lähteä kohta poikasten kanssa pulkkailemaan! Meitä etelän hetelmiäkin on nyt hemmoteltu kunnon pakkasilla ja jopa sillä valkoisella, ja pienet ihmiset ovat aivan innoissaan. Onneksi talvi tuli!

4 kommenttia

 1. Kaunis portaikko, ja vaihtelulla saa uusia tuulia.
  Minäkin tein, pari taulua on ehtinyt jo tippua. laittaisin ylemmäs, ettei olis alttiita törmailyille, mutta eipähän oikei ylety.
  Päivi

  VastaaPoista
 2. Minä luulen myös että nuo lähinpänä käsijohdetta olevat tulevat vielä tippumaan, kun varsinkin perheen nuorisolla on tapana rymistellä rappuja alas välillä turhankin lennokkaasti. Otetaan ylhäältä vauhtia, kaiteista kiinni, ja jalat hipaisee rappuja ehkä kerran tai kaksi koko matkalla...

  VastaaPoista
 3. Kaunis valoisa portaikko! Tuohon on jatkossa hyvä lisäillä tai vaihtaa. Hyvä alku :)

  Täällä olisi haaveena kans galleria portaikkoon ja koska en ole sitä tähän mennessä saanut laitettua, niin nyt haluaisin maalata seinätkin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Peppi, hassua että sanot valoisa, kun minua juuri eniten harmittaa että tuo on niin hämärä. Säästettiin vähän väärässä paikassa kun laitettiin tuohon nuo pienet ikkunat yhden ison sijaan. Jos ikkunan vaihto ei olis niin iso homma niin vaihdattaisin tuohon vielä isomman tai lisää noita pieniä. Yläkerran aulaan ei tule mistään muualta valoa kuin noista, ja tietysti makuuhuoneiden ikkunoista mutta vain jos ovet ovan auki.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!