Ihan pihallaKaunista on, ja raikasta. Lumitöistä on saatu jokapäiväinen rautaisannos hyötyliikuntaa, ja kaupan päälle punaiset posket. Kylppärissä roikkuu jatkuvasti märkiä haalareita ja tumppuja. Kolmevuotias on opetellut hiihtämään, ja vaikuttaisi olevan siinä jo ekojen harjoitusten perusteella luonnonlahjakkuus. Tuleva mitalitoivo, kenties?

Pihapuussa nähtiin outo lintu, ja kuukle kertoi sen olevan palokärki. Hauska otus, jaksoi pitkään nakutella ja välillä piti kovaa ääntä. Eikä välittänyt minusta heilumassa kameran kanssa, vaan jatkoi rauhassa puuhiaan.

Mies möyrii talon alla, ja tilkitsee taas talven vuoksi kissanluukkuja. Onneksi viimetalvinen putkien jäätyminen ei pitäisi enää toistua, kun kerrasta viisastuneina asensimme vesiputkeen sulanapitokaapelin. Lisäksi alapohjan eristehommatkin ovat huomattavasti paremmalla tolalla, viime talvena kylmä pääsi vähän yllättämään kun talvi tuli niin aikaisin.

Nyt iltapäiväkahvit kera pullan, ja sitten äänestämään! Mukavaa sunnuntaita kaikille :-)

2 kommenttia

  1. Kyllä on niin kivaa kun on kunnon talvi! Ostappa kaupasta siivu siankamaraa = läskiä ja laita rautalangalla puuhun kiinni, saat siitä tikasta mukavan pihakaverin kun se tulee nauttimaan herkusta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Pitääpä muistaa jos sellasta kaupassa näen. Harmi että toi kuva ei oikein onnistunut kun oli niin paljon oksia edessä, olis ollut tosiaan hyvä tilausuus saada kunnon bongauskuva :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!