tammikuun vika viikonloppu


Huonekalut saivat vihdoin asennon, jonka voin hyväksyä ainakin hetkeksi. Monta viikkoa siihen vierähtikin! Täysin tyytyväinen en ole vieläkään, mutta nyt on pelattava näillä neliöillä jotka käytettävissä on. Ehkä meillä sitten joskus on se "seuraava talo" jossa on niin tilavaa ettei huonekalujen kanssa tarvitse pelata tetristä..? Järjestyksen vaihtaminen on kyllä tosi palkitsevaa puuhaa, vähän niinkuin muuttaisi uuteen kämppään :-)


Ulkona on ollut aika kylmä! Poikaset eivät tunnu siitä välittävän, ja ulkoiltu on vaikka touhutippa meinaa jäätyä nenänpäähän. Nyt on ainakin siisti ja hyvin kolattu piha, eli antaa tulla vaan, jos sitä lunta vielä on tullakseen. Nyt taas mahtuu!


Ison kauppareissun jälkeen ei tee mieli alkaa vääntämään enää ruokaa, ja  keksimmekin kelpo vaihtoehdon pikaruokaloiden tarjonnalle. Tuoretiskiltä mukaan kimpale grillikylkeä ja kotona nopsa salaatti sille kaveriksi. Ja ai että oli hyvää :-)Tänään juotiin ne myöhästyneet nimpparikahvit, ja oli mukava päästä taas pulisemaan aikuisten ihmisten kanssa. Oman miehen seuraa mitenkään tietenkään väheksymättä... Kummityttökin oli taas ehtinyt kasvaa viime näkemästä, kiva oli nähdä!


Lopuksi vielä yritys ikuistaa nuorimmaisen ripset, jotka ovat aivan huikean pitkät mutta niin vaaleat etteivät oikein näy kuin märkinä. Kyllä noilla kelpaa räpsytellä tyttöset hurmioon!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin...täältä tähän. Ensi viikkoon ystävät kalliit!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!