Kiiruhda hitaasti


Lumimies luolassaan?


Kukas tästä meni?Kevään eka "retki". Tuli pihalla jo niin kuuma että jano iski kesken puuhien! 


Tänään oli niin lämmin auringonpaiste että kaulaliina ja pipo saivat kyytiä, ja uskaltauduin jopa toppatakkiakin raottamaan. Kevään jouduttaminen, tuo yksi lempipuuhistani saatiin myös käyntiin, kun sain takaraput kaivettua lumen alta esiin. Tuntui että oikein sihinä kävi, ja lumi sulikin ihan silmissä :-)Täällä on viime ajat kärvistelty niin hirvittävän päänsäryn kourissa ettei moista olisi uskonut olevankaan. Pääsin jopa työntämään pääni isoon valkoiseen donitsiin. Jonkunasteiset terveen paperit silti sain, ja nyt koetetaan sitten pärjäillä erilaisilla nikseillä. Ja mikäs sen mukavampaa kuin puuhailla pihalla. Vaikka särky ei hellittäisikään, on kuitenkin parempi mieli!

Ja oikeasti, aurinko parantaa kaikki vaivat :-) Tätä lisää siis, kiitos.

2 kommenttia

  1. Vuosia sitten mulla oli järkyttävä jännityspäänsärky, hartiat kireellä ja särky alkoi aina vapaapäivänä. Oksetti kun sattui niin. Keppijumppa yms. paransi vaivan =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saman tuomion sain minäkin. Mulla se vaivaa kellon ympäri, joka päivä... Viimeaikoina siis varsinkin öisin. Alkaa olla aika väsynyt emäntä täällä. Mut edelleen uskon että kevät ja aurinko parantaa tänkin vaivan :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!