Myrskyn jälkeenEkat tiputtavat jääpuikot tälle keväälle bongattu! Ihanaa. Ja tänään, kun maisema avautuu taas montakymmentä senttiä (joku väitti että olis tullut 40cm päivässä!) lumisempana, ovat linnutkin innostuneet virittelemään kevätiskemiään laululistoille. Lapsetkin oikein ihmettelivät sitä viserryksen määrää joka pihalla on!Pojat saavat jo kunnon vauhdit tuosta takapihan mäestä, ja liukurin käyttökin alkaa jo sujua :-) 

Eilen tuli tehtyä kolmet lumityöt, ja illalla olin itse jo nukahtanutkin kertaalleen kun havahduin siihen että ukkokulta oli vieläkin pihalla lapiomassa. Kävin hänelle ystävällisesti kertomassa että kello on viittä vaille kaksitoista yöllä, pitäisköhän sun välillä nukkua..? Kai se sieltä joskus tuli sisäänkin, mutta kyllä tämä lumentulo saisi nyt jo loppua...Pitänee tehdä kierros kaikkien puiden ympäri, ei nimittäin paljoa hidasta rusakkoa tuo suojaverkko joka on hautautunut kokonaan hankeen... En nyt muista oliko tuo metrin vai 120cm korkea, mutta eihän tässä ole mitään järkeä että mikään korkeus ei riitä. Pitää vissiin muuttaa pohjoiseen jos haluaisi vähän vähälumisempia talvia ;-)


Lumitöiden jälkeen (taas) onkin mukava keittää kuppi kuumaa ja popsia eilisien pullien jämiä. Ja nauttia hetken tästä kauniista auringonpaisteesta, huomiseksi onkin luvattu taas uusi myräkkä ja lisää lunta. Kylläpä se kevät on nyt tiukassa!

4 kommenttia

 1. Olin tänään keskustassa liikkeellä ja siellä pääsi jo vähän kevät tunnelmiin. Loskaa ja märkää ja tippuvia räystäitä ja lämmittävä ja silmät sokaiseva auringonpaiste.

  Tässä meillä metromatkan päässä keskustasta onkin sitten ihan eri vuodenaika, lunta lunta lunta. Ja tosiaan, huomiseksi on taas luvassa lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo pienet kevätmaistiaiset antaa kuitenkin lohtua, että kyllä se kohta tulee :-) Jotenkin tuo näkymä pihalla vaan lannistaa kevätintoilijan, kun kinosten korkeus alkaa peittää jo maiseman... Mä niin haluaisin jo päästä nuuskimaan pihaa ja kukkapenkkejä!

   Poista
 2. Maaliskuu maata näyttää! =)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, toivon niin! Toistaiseksi lunta viskoo koko ajan lisää...

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!