Supersunnuntai
Synttärikemut. Vaalit. Ruuneperi.

Ihanan tyttäreni syntymäpäivää juhlittiin jo tänään, vähän etuajassa. Isovanhemmat ja yksi kummisetäkin kävivät vierailulla. Olipa mukava nähdä teitä kaikkia pitkästä aikaa! Siitäkin tietää että oli kivat juhlat kun kuvia ei taaskaan tullut otettua montaakaan.
Kakku oli kaupantädin tekemä, mutta ryhdistäydyin sentään sen verran että tein elämäni ensimmäiset Runebergintortut, sekä hyvää hyydytettyä kakkua. Ei siis aivan kelvoton emäntä, sittenkään. Ohjevinkistä kiitos uskolliselle lukijalleni :-)

Uusi pressakin saatiin. 

Ja minä taidan ottaa vielä yhden palan kakkua :-)

4 kommenttia

 1. Voi elämä mitä värien iloittelua taas! =D
  Mitä ihmettä on tuo vihreä juusto? =D
  Kaupan kakku on kaunis, siitähän voisi ruusun ottaa pois ja kuorruttaa värikkäillä pursotuksilla =))
  Meille ei 18:sta tosrtusta jäänyt yhtään viikonlopulle =D

  VastaaPoista
 2. Vihreä juusto on herättänyt kiinnostusta, se on pestogoudaa :-) Löytyy paikallisen Prisman erilliseltä juustotiskiltä, niitä oli muitakin makuja ja värejä. Valmistajaa ja merkkiä en valitettavasti osaa sanoa, koska ne pakkaa nuo pieniin paloihin itse siellä Prismassa niin ei ole mitään merkintöjä. Meillä on ollut tuota muutamissa juhlissa, ja se on ollut aina suurmenestys, eli on siis hyvääkin :-)

  VastaaPoista
 3. Järisyttävän herkulliset tarjottavat sulla! Nam, nam, vesi tuli kielelle =o)

  VastaaPoista
 4. Hanna, hyviä olivat. Tosin nyt alkaa jo kakkukin tökkiä, kun olen urheasti yrittänyt tuhota jäljelle jääneitä herkkuja... Kun ei roskiinkaan ilkeä heittää, niin pakko uhrautua :-)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!