kemut


Tänään tupa täyttyi taas sukulaisista, kun vietettiin P:n 4v synttäreitä. Samalla katseltiin vähän vauvaa, aika moni ei ollut vielä häntä nähnyt ollenkaan. Ja juteltiin mukavia. Ja juotiin kahvia.Jaffa Palmaa! Oli ihan pakko ottaa kun kaupassa näin. Oi, mitkä lapsuusmuistot iski heti mieleen, ja maunkin muistin heti kun näin pelkän etiketin. Ja samallehan se maistui vieläkin :-)
 


Tänä vuonna palapelit oli ehdoton ykköshitti lahjoissa. Ja niitä tulikin monta. Tuo poika on näissä ihan uskomattoman taitava, en tiedä miten isoja palapelejä poika osaisi ratkoa, mutta tähän mennessä kaikki on tehty muutamassa minuutissa. Autot-elokuvan jutut on myös olleet in, sekä tietty ängbeöötsit. Näitäkin tuli molempia. Eli mieluisia lahjoja sai poikanen.

 


Kortit pitää lukea tarkkaan. Tässä kummeita Italiasta tullut kortti tutkittavana. Kun on sitä ulkomaankieltä, niin pitää lukea vähän tarkemmin. Tanti auguri...


Ai kuinka monta? :-D Onnea vielä poikaseni, ja kiitos vieraille!

4 kommenttia

 1. Kivan näköiset kevätkekkerit =)Kiva että velipoika sai omat juhlat! Jaffa logo on ihana, Vallilan Jaffa-matot olisi aivan ihania! Palmaa en ole edes maistanut?? Täytyykin seuraavalla kauppareissulla ostaa. Annelin Käsityöt-blogi Annelilla olisi vihreä Kastehelmi-kerrosvati, teidän täytyy tehdä vaihtokauppa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi Jaffa logo on tosi kiva, näin niitä mattojakin taannoin kaupassa ja yritin keksimällä keksiä mihin "tarvisin" pienen pyöreän maton, mutta kun en keksinyt, oli ne pakko jättää sinne. Ja toi Palma, mieskään ei saanut siitä mitään nostalgisia tunteita, eli nähtävästi kaikki ei ole sitä lapsena juoneet. Vaikka ollaan kai sun kanssa aika samaa ikäluokkaakin..? Kannattaa maistaa, se on sellaista sitruunaista :-) Vihreää kerrosvatia en ole nähnytkään, pitääpä käydä kurkkimassa. Mut en taida vaihtaa, kun mulla on noi kaikki sitä kirkasta, paitsi yksi kynttilälyhty löytyy vaan vihreänä :-)

   Poista
 2. Annelilla ei ole kerrosvadistaan kuvaa, on vaan jossain kommentissaan asian maininnut ;) En muista lapsuudesta muutakuin jotain Aku Ankka-limuja, jotka oli todella hyviä. Palmasta saattaa tulla uusi lemppari, koska tykkään happamammista mauista.
  Meillä tuli eilen yli 10cm lunta, nyt on hieman hankaluuksia kevätasenteen kanssa! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän lumisade tulikin tänne meille... Höh. Kyllä mä olisin ollut jo ihan valmis kevätjuttuihin.

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!