Lappunen
Kirpputorilta löytyi parilla eurolla kiva Aarikan puinen pikkunaulakko. Mietin että laittaisko sen eteiseen punaisen oven kaveriksi avaimille ja muulle pikkusälälle , mutta päädyin lopulta ripustamaan sen tuohon hellan viereen patalappuja varten. Seuraavaksi tajusinkin että eihän mulla ole yhtään mätsäävää lappua siihen ripustettavaksi, pelkkiä rumiluksia. Mikä ihana tekosyy marssia Marimekolle... Kävi ilmi, että valmiita patalappuja ei enää myydäkkään tuolla Lappuliisa-kuosilla muutakuin tummalla pohjalla, ja eihän se nyt sopinut. Kun verhot on kerran valkoisella pohjalla. Onneksi kangasta vielä myytiin, ja taas sai ompelukone kyytiä. On se hienoo kun on niin ehtoisa emäntä! Ja mitäpä sitä ei tekisi mätsäämisen vuoksi...

Päänsärkyrintamalla on pientä helpotusta havaittavissa, kun emäntä marssi jälleen kerran eilen lääkärin pakeille ja kertoi itse mitä haluaa tohtorin tekevän. Ja tohtori löysikin juuri sitä mitä emäntä hänen povasi löytävän. Ja antoi antibioottia. Aikamoinen sattuma! Emäntä on siis ehtoisan lisäksi melkein pätevä lääkäri. Tervetuloa vaan vastaanotolle :-D

5 kommenttia

 1. Varsin kätevä emäntä siellä :) Sinänsä kyllä hassua, kun monesti potilaan pitää itse tietää mitä haluaa... Toivottavasti nyt helpottaa.
  Tuo lappuliisa kuosi on kyllä niiiiin pirteä. Siellä kyllä muutenkin iloisia värejä kuvissa, että tykkäään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllähän tuo vähän ihmetytti, kun itse piti hoksata ettei kukaan ole vielä tutkinut multa korvia tai poskionteloita. Ehkä olisi ollut parempi aloittaa näistä ihan perusjutuista, eikä alkaa "ampua tykillä hyttystä" eli kuvata ensin magneetilla ym... Mutta toivon todella että tästä olisi nyt apua. Päänsärky vie ihmisestä kyllä kaikki mehut pitkittyessään.

   Poista
 2. No hitsi, kun toi oikea lonkka jaksaa vaan kipuilla. ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kato otat vaan kuurina buranaa, viikon verran kolmesti päivässä. Sillä lähtee kaikki taudit ;-) (toi on siis se vastaus minkä saa melkein aina kun menee arvauskeskukseen...)

   Poista
 3. Hyvä kun kävit lääkärille kertomassa, mitä olet vailla. =0) Kyllähän ne hyvin kuuntelevat, ja ainakin yksityisellä puolella saa melko varmasti sitä, mitä haluaa/tarvitsee, kunhan osaa pyytää.
  Ja edelleen teillä näyttää NIIN ihanana keväiseltä...

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!