PerintömekkoKaksi aikakautta, 2010-luku ja 1970-luku. Kaksi mallia, äiti ja tytär. Toinen yksivuotiaana, toinen 13 vuorokauden iässä. Yksi ja sama mekko.

Onko lapset kasvaneet vuosikymmenten saatossa, vai olinko minä vain pienikokoinen? Mekko on kokoa 70cm, ja sellaiseksikin tosi pieni. En voi käsittää että se on ollut minun päälläni yksivuotiaana, mutta kuva todistaa toisin! Ihanaa että näitä vanhoja mekkoja on vielä tallessa, kiitos vaan äidilleni.

Näiden kuvien myötä toivotan myös äitimuorilleni hyvää syntymäpäivää! :-)

9 kommenttia

 1. Voi miten ihanaa....äidillä ja tyttärellä sama mekko päällä.
  -Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja kuinka ajaton tuo mekko onkaan! Ihan muodikas yhä :-)

   Poista
 2. Voi teitä söpöjä!

  Toi 70-luvun pikkulikkojen mekkomuoti on kyllä ollut tosi mini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä lyhyttä mallia ollut tuo mekko, mutta minusta se näyttäisi ulottuvan ihan samaan kohtaan molemmilla käyttäjillä..! No, ehkä minulla oli vaan pidemmät kintut, koska en oikein usko että olin 53cm pitkä kuitenkaan enää vuosikkaana :-D

   Poista
 3. Tulin vain sanomaan, että pikkuisenne on ihanan suloinen.
  voi, teillä onnenajat.
  päivi

  VastaaPoista
 4. Vauveli on vielä niin sykkyrällä, että hamonen ei pääse oikoseen ;) Ehkä on voinut kutistuakin pesuissa. Itselläni on tallessa vanhoja omia vaatteita, on Nanson pallopaitoja ja keltaisia ja ruskeita froteepotkareita. Ja oranssi Norsu-pussilakana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla että on vähän kutistunutkin, kun on tosiaan niin pienen näköinen. Mutta 70cm on kyllä oikeestikin pieni koko. Kangas on tosi paksua ja tukevaa, että luulisi pitävän kuitenkin aika hyvin muotonsa.

   Sullapa onkin ihanan kuuloisia aarteita siellä odottamassa! Onko oranssi Norsu sitä samaa mitä nyt on taas tuotannossa? Mua harmittaa että kaikki minun vanhat keltaiset ja punaiset froteejutut on jo ehtineet kadota! Onneksi niitä saa nykyään taas uusinakin :-)

   Poista
 5. Taitaa se olla ihan aitoa ja alkuperäistä norsukuviota =) Täytyisikin kaivaa kaikki esiin ja vaikka laittaa blogiin, tosin siitä voi heti joku vetää vääriä johtopäätöksiä ;D Äitini on säilyttänyt kaiken lapsuuteni tavaran, heidän kellarissaan odottaa nukketalot, Barbiet ja pehmolelut uutta sukupolvea ;) Olen kyllä jo keräillyt vaunukoristetta varten vanhoja heijastimia ja niitä muovisia tutti-riipuksia joita nuoruudessa oli esim. pääsiäismunissa=)

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!