Kesälaukku


Tässä se nyt on. Mun elämäni ensimmäinen marikassi. Mesimarja.

Sen siitä saa, kun päästää vasta synnyttäneen hormonihuuruisen äiteen ekaa kertaa vähän "shoppailemaan" ja vieläpä tuonne marimekolle. Voi olla että rahat menee, mutta ainakin äitee tulee hymyillen kaupasta ulos. Ja oli mulla ihan hyvät perustelutkin, sen lisäksi että vanha kassini alkaa osoittaa hajoamisen ensimerkkejä, oli armaalla miehelläni ollut jo hyvän tovin ihan oma marimekkokassi, niin eihän se nyt passaa ettei emännällä ole omaa! Eli tämäkin vääryys on nyt sitten saatu korjattua :-) Ja kun edellisiin perusteluihin lisätään se arkielämän tosiasia että sain tämän puolet halvemmalla kuin normaalihinta olisi ollut, se ei ainakaan haitannut. Täyteen hintaan en olisi raaskinut, vaikka kassi on kuinka ihana. Syy ei ole se, että hehkuttelen sitä täällä blogissa, vaan se, että satuin löytämään yhden protokappaleen tuolta tehtaanmyymälästä. Protot saattaa joskus olla hieman erilaisia kuin lopullinen tuote, mutta me myyjättären kanssa yhdessä syynättiin tämä läpi, ja kyseinen yksilö oli ihan "oikean" kaltainen.


Kassi edestä, kassi takaa.
 

Nyt ei sitten enää puutukkaan kuin se kesä! Aamulla oli 10cm uutta lunta maassa. Sinne jäi narsissit taas hankeen. Ottaa kaaliin. Onneksi on noita kakkuja jääkaappi edelleen täynnä, niin voin pahinpaan ketutukseen mussuttaa niitä. Laihdutellaan sitten kesällä, jos se sieltä joskus tulee.

Tähän loppuun voisin kertoa, että haluaisin hakea vielä nämä, tai ainakin jonkun niistä. Mieluiten toi ensimmäinen... Ja noi kengät! Mistähän sellasetkin saisi?


Ahkeraliisa-mekko
 

Neidonkaulus-mekko
 

Krassi-haalari
 Kolme viimeistä kuvaa google ja marimekko

Nyt siis lotto vetämään!

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!