takametsän kevättäTerveisiä meidän "takapihalta", eli tuolta pienestä metsästä joka pihan takana on. Kyllä se kevät nyt on täällä, ihan varmasti. Se on täällä jo niin paljon, ettei mene kuin pieni hetki, kun puhutaankin jo kesästä! Olenko jo muistanut mainita teille kuinka iloinen tästä olen? :-D

5 kommenttia

 1. voih! Pohjoisessa vielä täysi talvi..just uutisissa sanottiin että Lapissa on tulossa lumisin vappu 30 vuoteen..Mutta ihanaa teillä siellä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kohdassa meillä on kyllä ollut säiden suhteen onnea. Talvet on tosi lumisia, visiin jopa lumisempia kuin lapissa, ja silti kevät tulee sopivan aikaisin :-)

   Poista
 2. Tulin kans purnaan, että "Oikeesti! Oulussakin on vielä täysi talvi". Tainoh, ei ehkä ihan mutta metsissä on kyllä vielä lunta, mutta varmaan tuo vesisade hävittää noi lumet melko nopeasti :) Toivottvasti tulee aurinkoinen vappu kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä pohjoisessa kuitenkin varmasti puolensa säiden suhteen, teillä on kunnon talvet aika varmuudella, meillä kun on ollut niitä vesisadetalviakin. Paitsi nyt on ollut kyllä jo muutama ihan oikea talvi, mutta tosiaan se ei ole täällä niin varmaa ollenkaan.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!