Täydellinen sunnuntai


Tänään on ollut ihana päivä! Aurinko on paistanut niin lämpimästi että mielikin on ollut valoa täynnä.


Lunta on nakeltu oikein olan takaa, ja sitä on sulanutkin päivän aikana ihan huikea määrä! Kevään edistäminen on ihan huippua, ehkä parasta mitä tähän aikaan vuodesta voi pihalla tehdä. Tuloksen näkee melkein heti.


Olen kulkenut pihalla bongailemassa kukkapenkkejä, ja sieltä näyttäisi nousevan vaikka mitä. Tämä on ensimmäinen kevät täällä kun on oikeasti jotakin odotettavaa noiden kukkien kanssa, viime keväänähän ei pihaa ollut vielä laitettu juuri ollenkaan. Voi sitä ilon määrää kun joka päivä on saanut löytää jonkun uuden verson, ja todeta että tuokin on selvinnyt talvesta, ja tuo ja tuo... :-)


Lintusille on laitettu pesäpaikka valmiiksi, eli muunnettu lintulauta pesimäboksiksi. Nyt sitten vaan jännätään että saadaanko tuonne asukkaita. Olisin ihanaa jos sinne joku lintupari pesänsä laittaisi, niin voisi seurailla tuosta keittiönikkunasta heidän perhe-elämää.


Istutin viime vuonna keväiset pääsiäisnarsissit ympäri pihaa, ja nyt on saatu kivoja yllätyksiä kun en itsekään enää muista mihin kaikkialle niitä tuli laitettua.


Tänään tuli käytyä myös puutarhakaupassa haaveilemassa ja samalla nappasin mukaan ensimmäiset orvokit. Ja sain työntää sormeni multaan. Oi onnea! 


Mies vaihtaa autoon renkaita, lapset leikkii pihalla, me kiikutaan vauvan kanssa ensimmäistä kertaa pihakeinussa ja annetaan auringon paistaa kasvoille... Ja mietitään että elämä on ihanaa juuri nyt, tälläisenä kuin se on.

Ei kommentteja

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!