Uudenlaisia unia

Oi onnea. Oi uutta sänkyä. Nikamat laulaa hoosiannaa, kun ne saa levähtää yönsä oikeassa asennossa. Vanhat patjat päätyivät ansaituille eläkepäivilleen johonkin jossa vanhat patjat tuppaa niitä eläkepäiviä viettelemään. Kaatikselle. Niillä on siellä varmaan ihan kivoja bingoja ja muita senioripatjojen aktiviteetteja. Laulavat yhteislauluja iltaisin. Niiden on siellä ihan hyvä olla. Ja meillä ei ole edes yhtään ikävä, niin iloisia me ollaan meidän uudesta sängystä. Pojatkin hoksasi heti aamusta, että kalustus on vaihtunut, ja pitihän uusi sänky heti koepomppia. Hyvin pelaa. Kiitos mun äiti, kun ostit meille sängyn :-)

4 kommenttia

 1. onnittelut uusista sängyistä!! Voi ihanuus.
  Meillä on "takuuajan" ylittäneet patjat ja tekis niin mieli uudet, mutta phistellään. Tänään haettiin K:lle uusi runkopatjasänky, kun oli aikansa valitellut entisen lastensängyn ohutta, kovaa patjaa. Olis niiin tehny tänä iltana mieli mennä K: viekkuun uudellle patjalle ;)
  Ihanat pussiksetkin teillä - kauniita unia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea myös teidän K:lle uudesta sängystä! Kauniita unia teille kaikille myös :-)

   Poista
 2. Uusi sänky olisi täälläkin hankintalistalla, tai patja ainakin. Pari vuotta vasta tuossa nukuttu, mutta jotenkin ei vaan ole hyvä. Aamulla kolottaa ja jumittaa, kun ollaan ukon luona yötä ei moisia vaivoja ole ollenkaan.

  Mä vaan pihistelen, jos vaikka muutaman vuoden päästä pistetäänkin hynttyyt yhteen, niin sitten ostetaan uudet. Ei tietty pitäis, kyllä sitä parissa vuodessa aika monet yöt kertyy.

  Kauniita unia, ja hyviä kanssa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli niin vanhat patjat etten kehtaa ikimaailmassa paljastaa kuinka vanhat ne oli. Sanottakoon nyt vaikka että ne oli olleet jo useammalla käyttäjällä ennen meitä... Ja niin hirvittävät ettei mitään rajaa. Jotenkin se on vaan jäänyt aina tarvehierarkian alapäähän kun on hankintoja tehty. Ja koskaan ei ole ollut sen vertaa "ylimääräistä" että niitä olisi viitsinyt sänkyyn laittaa. Kun kaikki on mennyt aina raksajuttuihin tässä viimevuosina. Nyt sitten mun äiti sai tarpeekseen mun sänkyvalituksesta, ja osti nuo meille! Ihanaa, muuten me oltaisi nukuttu niillä vuosikertapatjoilla varmaan vielä eläkeläisinäkin :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!