Disainia vauvoille!

 Kun meillä ei ole edelleenkään sellaista jumppakaarta (edellinen hajosi kun pojat hyppi sen päällä) jossa roikkuvia juttuja voisi vauva huiskia, piti käyttää vähän mielikuvitusta. Mademoiselle taipuu moneksi ;-)

Ja käyttäjä oli silminnähden tohkeissaan!


4 kommenttia

 1. Hieno, ja tyylikäs samalla :)

  Meillä ei semmoista kaarta ollut ollenkaan (tai no lainakaari oli tovin), joten mulla oli semmonen pitkävartinen kenkälusikka tuolilla, sen päällä kirjoja painona ja sitten siellä toisessa päässä jokin lelu vauvalle. Se kivasti keikku siinä sen vauvan pään yläpuolella, sain fiksailtua etäisyyttä ja korkeuttakin :D Ennenkuin hoksasin sen kenkälusikan oli mulla ihan vaan ne keittiötyökalut joissa oli pisin varsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ihminen on lopulta aika kekseliäs ja luova, kun ei aina otakaan sitä valmista ratkaisua vaan joutuu vähän miettimään! Tuollalailla ne parhaat keksinnötkin varmaan tehdään, että kun on joku tarve, ja miten se olisi toteutettavissa senhetkisillä keinoilla :-)

   Poista
 2. Hieno keksintö eikä ole turhaa hökötystä jaloissa pyörimässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin! Jos kaari olisi, missä sitä säilyttäisi silloin kun se ei ole käytössä. Nyt jo tuntuu että lattiat on täynnä milloin mitäkin, sitteriä ja autokaukaloa ja vaikka mitä. Me tarvittais kai oikeesti vähän isompi talo... ;-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!