Kevätjuhlaa
P juhli elämänsä ensimmäisiä kevätjuhlia. Oli kauluspaitaa ja kukkakimppua ja suvivirsi. Haikeita jäähyväisiä, hyvän kesän toivotuksia, lempeitä hymyjä. Ja ne ihanat laululeikit, joita pienet esitti rivissä seisten... Minusta tuntui että silmät vuosi vaikka miten yritin olla urhea. Katselin ympärilleni, ja näin vain iloisesti hymyileviä vanhempia, mutta en samanlaista tyrskähtelyä ja punoittavia silmiä. Taidan olla siis vähän outo. Joko voin syyttää hormoneja, tai sitten se on sukuvika. Veikkaan jälkimmäistä, koska voisin vaikka lyödä vetoa että muutkin sukuni naiset olisivat liittyneet punasilmäisiin, jos olisivat olleet paikalla. Hormonit taitaa vaan omalla kohdallani vielä pahentaa asiaa... Pienet esiintyjät ovat vaan niin liikuttavia.

Kevätjuhlakausi on kuumimmillaan, seuraavaksi isommat lapsoset kirmaavat laitumille, vanhin hyvästelee peruskoulunkin! Ja sitten on niitä valkolakkisia. Meilläkin on monen vuoden tauon jälkeen tiedossa kaksi kukitettavaa ja kahdet kakkukahvit :-) On se niin hienoa, nuori ihminen, elämässä kaikki mahdollisuudet avoimina! Nuoret ovat juhlansa ansainneet. Muistan kyllä omatkin lakkiaiset kuin eilisen päivän, vaikka kyllä niistä taitaa jo usampikin tovi olla aikaa... Hieno päivä.

Lopuksi vielä ihan ilmainen siivousvinkki; kahdella kimpulla kieloja raikastaa koko huushollin niin hyvän tuoksuiseksi ettei sotkut häiritse enää ollenkaan :-)

2 kommenttia

  1. ihana siivousvinkki, tulen sen kyllä hyödyntämään :)

    VastaaPoista
  2. tuommonen helppo siivousvinkki kelpaa tännekin :)
    Ja kevätjuhla/joulujuhla vetistelijä olen itsekin. Vetistelen oppilaitteni esityksissä ja ainakin 2xenemmän K:n esityksissä. Mut ne vaan herkistää, kun pienet niiin tosissaan esittää. näkee, että jotain jännittää, toinen taas on elementissään.

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!