Maanantaikuulumisia


Täällä on siirrytty kesäkukka-aikaan :-) Laitoin tuonne etukuistille amppelit, käytin viime vuotisia amppeleita joihin istutin uudet miljoonakellot. Aika hassua että samanlainen amppeli maksaa tuplaten verrattuna pelkkään kukantaimeen. Minusta nuo muovikipot on oikeasti aika kamalat, enkä siksi suostu maksamaan pelkästä amppelista niin paljoa kuin kauppias pyytää. Siksipä siis kierrätän nuo vanhat :-) Olisi kiva kun löytäisi jotkut hieman esteettisemmät vaihtoehdot tuohon!
 Puutahakin on alkanut kukkia ihan todella, siellä sun täällä alkaa pilkistää väriä. P on erityisen innokas puutarhuri, ja käy joka päivä tarkistamassa kaikki kukkapenkit, että mikä on tilanne. Ja esittelee uusia nuppuja kaikille naapureidenkin lapsille jotka sattuvat paikalle. 


 Sitten oli tuo superkuu. Totesin että valokuvaustaitoni tarvivat vielä paljon hiomista tälläisiä pimeäkuvia varten. Ja ehdottomasti jalustan... Mutta hauska kuu oli, ja valaisi todella paljon tienoota!


Ja lopuksi vielä paras kirppis/kierrätyslöytöni aikoihin, tai ehkä koskaan. Pyörivä pallonaulakko löytyi vappureissulla kotipaikkakunnan kierrätyskeskuksesta. Se on ihana! Härvelin päällä ei ollut edes hintalappua, mutta koska minulla on paikkaan "suhteita", sain viedä sen mennessäni, ja sille kuuleman mietitään joku hinta sitten joskus. Oletettavasti se on pari euroa, ja senkin kuittaa joku muu ;-) Olin haaveillut tälläistä ihan samantyylistä joskus netistä, ja niitä on myynnissä ainakin täällä, hiukan eri hintaan tosin. Ai että se onkin hieno!

P.S. Laihisraportti: pääsiäisen jälkeen en ole onnistunut pitämään vielä yhtäkään herkutonta päivää. Siksi päätinkin muuttaa suunnitelmaa. Aion jatkaa herkuttelua. Paljon mukavampaa :-)

7 kommenttia

 1. Siiisti naulakko! Ihana kun on suhteita tuommoseen paikkaan :) itse taas tänään mietiskelin, että meidän kierrätyksessä on huonekalupuolella kallista ja vaatepuolella melkoista lumppua. mutta joskus aina jotain löytyy.
  Täällä jäi superkuu näkemättä, kun oli pilvistä. Mutta valvottu on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suhteet tuonne on kyllä hyvä juttu. Huonoa on vaan se, että kyseinen kierrätyskeskus on 130km päässä meidän kotoa... Mutta sillointällöin sinne pääsee piipahtamaan, ja aina tarttuu jotain mukaan! Sieltä on tullut meille sohvapöytä, mademoiselle tuoli, lamppuja, retroastioita...

   Poista
 2. Mulla on tommonen naulakko varaston perukoilla, ostin sen 13-15 vuotta yhteen kämppääni. Pitäs laittaa seinään kiinni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä seinssä vielä kivempi, kannattaa kiinnittää! Onko sulla ihan samanlainen vaiko just tuo Saturnus mitä tuolla liikkeissä myydään? Mietin vaan että mikä tän alkuperä mahtaa olla. Tässä on puiset nuo tikutkin, kun siinä Saturnuksessa taisi olla metallia.

   Poista
  2. En muista mist olen sen aikoinaan ostanut mutta kyll' se taotaa olla ihan samanlainen.

   Poista
 3. Mun paprikat kuoli viime yönä kun unohdin ne ulos :'( :'( Onneksi saan kaverilta chilintaimia tilalle =) Amppeleiden paikalle varmasti löydät jotai kivaa, esim koriamppelit tai saviamppelit=) Tai vaikka jotkin astiat joihin poraat ketjureiät! =) Me ajettiin lauantai-iltana suoraan kohti Superkuuta, oli se mahtava!!!!! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Oliko teillä hallaa siellä? Harmittaa varmasti! Jotain kippoja voisi koettaa tuohon laittaa amppeliksi, mutta totuus varmaan on se, että seuravan kerran ajattelen koko asiaa ensi keväänä kun olen taas ripustamassa noita... Paitsi jos ryhdistäytyisi, niin voisi tehdä vaikka keramiikassa siihen kipot :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!