Verhotankoprojekti etenee!

 Isännälle puuhaa...
 

 ...ja emännälle vähän laatuaikaa ;-)

Ja kas! Meillä on lasikuistilla verhot! Tämä ikuisuuksien verhotankoprojekti liikahti taas yhden huoneen verran. Verhokangaskin on ollut ostettuna jo hyvän tovin (= yli vuoden), jos muistatte. Me ollaan ehkä maailman hitaimmat verhotankojen laittajat... Nyt kun täällä on asuttu yli puolitoista vuotta, alkaa vasta enemmistö huoneista olla verhotettu. Tosin isojen lasten huoneet on edelleen ilman, mutta parempi kun ei nyt aleta hötkyilemään. Hiljaa hyvä tulee ja niineespäin. Tanko menee yhtenäisenä kolmella sivulla kuistia, eli verhon saa tarvittaessa siirrettyä eri puolille huonetta. Kangas on marimekon Kaiku. Halusin tämän kankaan meille johonkin ihan ehdottomasti, kun tuo kuva on aivan kun tuosta takapihalta otettu. Tuo on se maisema minkä perusteella me aikoinaan valittiin tämä tonttikin. Ja minä tykkään koivuista, jos joku ei vielä ole huomannut!


Mukavaa kun pienelläkin muutoksella on iso vaikutus, nyt kuisti tuntuu taas ihan uudelta.

Kivaa viikonloppua kaikille! Meillä riittää täällä puuhaa, viikon päästä olevat ristiäiset pakottavat hieman koluamaan nurkkia siistimmiksi :-)

6 kommenttia

 1. Mieki tykkään koivuista, tämän hetkisen kodin ikkunoista vain ei semmosia juuri näy :( Mäntyjä vain jotka ei sitte kesälläkään peitä näkymää.

  Ihanat verhot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan! Verhoja on tosin vain yksi, taloudellisistä syistä ;-) Männyt on kyllä kauniita myös!

   Poista
 2. Tosiaan, ihana verho!!!

  Onhan ne koivut niin suomen suvea, ettei niisä voi kuin tykätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koivuissa on sitä jotain! Mulla oli jopa hääpuku sellanen missä oli "koivunlehtiä" :-)

   Poista
 3. Tosi kivan näköinen tanko! Ompas kätevä. Minä en pystyisi olemaan ilman verhoja, kaikuu, ja lisäksi meilläpäin käy kesäisin niin paljon epämääräisiä ulkomaalaisia ovikellonsoittelijoita että pidän poissaollessa kaikki verhot kiinni. Aivan ihanat kutsukortit olit askarrellut ristiäisiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on kätevä. Aika pitkään mietittiin tämänkin huoneen tankoratkaisua mutta ihan hyvä tuli. Meillä on onneksi sälekaihtimet lähes kaikissa ikkunoissa, niin tää hidas verhojenlaitto ei haittaa niin paljon ;-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!