Mantsikan mollukat


Tämmöstä tää nyt on. Kun ostaa kesän ekan rasian tuoreita mansikoita, siitä pitää ottaa monta kuvaa ennenkuin raaskii syödä. Ruåttalaisia vielä tosin. Ne on vaan niin nättejä. Kuulema ihan näinä päivinä saisi jo niitä ekoja kotimaisiakin.

Tästäkin ropposellisesta on saatu jo monenlaista herkkua. Mies on paistanut meille ahkerasti pikkulettuja uudella valurautapannullaan ja me ollaan kiltisti syöty ihan kaikki. Laitettu päälle jätskiä ja pilkottu sekaan mansikoita. Ähisty että "vähänkö mä oon taynnä, mut ottaisko vielä pari" :-D Ja muutama mansikka jäi vielä yli, jotka pilkoin hedelmäsalaattiini. Hyvää sekin. Nams!

Täällä on heitetty villapaidat komeroon ja sullouduttu kesämekkoon. Kummasti kutistuneet kaikki mekot viime kesästä... Tuostapa emme välitä, vaan pistelemme lisää lettua ja mansikkaa kitusiin, ja nautimme lämmöstä!

Makoisaa kesäpäivää kaikille!

10 kommenttia

 1. Kyllä mansikat vaan tuo kesän. Täälläkin oli pakko viikonloppuna ostaa ulkolaisia mansikoita, kun ne vaan näyttää niin hyville(kesälle) ja kyllä ne maistuikin.
  Ihana keltainen&punainen väri kuvissa. Hauska, kun tuo pihan lintumökkikin rimmaa niin väreihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintumökki on valkattu rimmaamaan taloon ulkoapäin, mutta eipä tuo tietysti haittaa vaikka vähän sointuisi sisäpuolellekin :-) Punaisesta ja keltaisesta saa energiaa!

   Poista
 2. Mums mansikkaa, kesä se on!! Oon enempi vattutyyppiä, mutta kyllä ne kesän ensimmäiset ja toiset ja vielä kolmannetkin mansikat niin makoisilta maistuu.

  Ihana verhokappa sulla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä mansikoita pitää ainakin vähän syödä, en itsekään ole kovin suurkuluttaja. Mutta ekat maistuu aina parhaille! Verhokappa on taannoinen löytö Uff:ilta. Siihen olisi alakapatkin mutta en halunnut niitä laittaa, ne menee luultavasti ompeluksiin.

   Poista
 3. Eilen oli jo Rovaniemelä myynnissä kotimaisia mansikoita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! Saattaahan se olla että täällä etelässäkin on jo, nuo ostin pari päivää sitten, ja silloin myyjä oli sitä mieltä että noin viikon päästä saisi kotimaista. Mutta nyt en ole siis ihan "päivän tilannetta" käynyt katsomassa. Oliko kalliita?

   Poista
 4. Oli ne paljon kalliimpia ko ulkomaiset, en sitte raskinu ostaa.

  VastaaPoista
 5. Minäpä sorruin ostamaan rasian kalliita suomalaisia mansikoita. Nams. Ja valokuvia tosiaan tuli otettua heti monta, ennen kuin raaski syödä. Hassujuttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiätkö minäkin ostin tänään, kun näin kaupalla suomalaisia :-) 6e maksoi rasia.

   Poista
  2. Oh, kylläpä oottaa että omalta pikku mansikkamaalta kasvais jo mansikoita. Sen verran arvokkaita. :)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!