Muutama kirppislöytö


Aika vähän on tullut viimeaikoina kirppiksillä käytyä. Silloin, kun mies on arkena töissä, en jaksa kolmen pienen kanssa lähteä kiertelemään, ja nyt kun mies on ollut lomalla, on tullut puuhasteltua erilaisia projekteja jotka on pitäneet sopivasti kiireisinä. Muutama pikainen reissu tuohon lähikirppikselle on kuitenkin väleihin mahtunut, ja sieltä on löytynyt aika mukavia pikku löytöjä. 


Pikkukattilat on ostettu eri kerroilla, mutta minusta ne ovat kuin kaverukset :-) Sen verran tummentumaa oli sisäpinnassa, etteivät nämä päätyneet sittenkään keittiökäyttöön vaikka aluksi niin meinasinkin. Niistä tuli kivat leikkikattilat lasten keittiöleikkeihin. Punainen kattila on merkiltään Finel, toisessa ei merkintää. 

 

Kiva kannu, väri taas miellytti silmää yllättäen... Ja Oiva Toikan kastehelmisarjan kääntömaljakko, yksi tuon sarjan jutuista joita olen metsästänyt jo vuosia! Yhden ainoan kerran olen aiemmin nähnyt näitä ylipäänsä missään myynnissä, ja silloin ne (pari) jäivät ostamatta koska hinta oli kova eikä sopivaa rahaa ollut mukana. Ja olen sentää aika monet kirpputorit ja osto/myyntiliikkeet kolunnut. Ja nyt siis tuosta lähikirppikseltä! Reunassa oli pieni särö, joka luultavasti on syynä että maljakko on tuonne hyväntekeväisyyskirpulle viety, mutta minulle kyllä kelpaa tuollaisenakin oikein hyvin!

Ja parasta näissä kaikissa oli hinta, euron kappale :-D

2 kommenttia

  1. Voi mitä löytöjä! Kattilat on niin sävy sävyyn helan kanssa =) Tuo kannu on aivan loistava, näyttää tosi käytännölliseltä ja sulta =) Ko. maljakkoa en ole ikinä edes nähnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu aika hyvät ja edulliset löydöt on. Tuo maljakko on tosiaan ihan erityisen hyvä löytö, kun noista pyydetään normaalisti monta kymppiä. Ja niitä on tosi harvoin myynnissäkään... Nyt mun haavelistalla onkin enää se jalallinen kakkulautanen tuosta sarjasta, ja sitten voisin olla aika tyytyväinen kokoelmaani :-)

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!