sateenkaaren tällä puolenIllalla oli hassun väristä. Taivaalla oli tummat pilvet, ja ilta-aurinko värjäsi tienoon oranssiksi. Yritin kuvata sitä, mutta en valitettavasti saanut maiseman väriä tallennettua kuviin. Ja hetkeä myöhemmin ilmaantui suurin ja kaunein sateenkaari jonka olen nähnyt! Sitäkään en saanut ikuistettua kuviin yhtä vaikuttavana kuin se oli luonnossa, mutta muistoihin se silti jäi. Niinkuin joku naamakirjassa kommentoikin, ihan kuin Halinalleissa :-D


Kaari meni meidän alueen yli niin kauniisti, että miehen kanssa naurettiinkin kuinka me asutaan täällä sateenkaaren alla, kuin saduissa. Kokonaan sitä ei saanut samaan kuvaan, mutta eiköhän näistä saa jotakin käsitystä. Upea oli, kerrassaan!

2 kommenttia

  1. Sateenkaarta ei meillä näkynyt, mutta ilta oli tosia poikkeuksellisen värinen. Juurikin sellainen syvä oranssi.

    Kauniit kuvat satulaaksostanne :)

    VastaaPoista
  2. Tuli kommentistasi mieleen, että kuinkahan laajalle alueelle tuollainen sateenkaari yleensä näkyy? Kun sehän on siellä korkealla, mutta toisaalta liittyy kai katselukulmaan ja auringon asemaan tms..? Kiitoksia vaan, itseäni kyllä vähän harmitti ettei taidot riittäneet kuvaamaan kaarta kunnolla, mutta hyvää harjoitustahan tuo ainakin oli :-)

    VastaaPoista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!