On tullut vissiin aika......hankkia syöttötuoli! Neidin istumatyyli alkaa hirvittää jo aikuisväkeä sen verran, että on siirryttävä joko lattianrajaan syöttöhommiin, tai sitten lykättävä pikkumatami syöttikseen. Meillä on kyllä huushollissa ollut vuosien varrella jos jonkinlaista syöttötuolia, mutta ne on kaikki laitettu eteenpäin tai sitten ovat yhä käytössä pojilla. Siinäpä oiva tekosyy surffailla netissä ja ihailla kaikkia hienouksia mitä tänäpäivänä on tarjolla :-) Leikkishoppailin siis vähän, ja jos raha kasvaisi puissa, ottaisin jonkun näistä:


Ehdokas 1: Onni-syöttötuoli. Kuva valmistajan eli puusepänliike Hanneksen nettisivuilta.  Tästä löytyy erilaisia kivoja, kirkkaita värejä. Ihana ja kaunis!


Ehdokas 2: Rinki-syöttötuoli. Kuva valmistajan, Seimi baby collectionin sivuilta. Tässä on nerokas keksintö, että yläosan saa laskettua alas jolloin tuolista tulee tavallinen jakkara. Monikäyttöisyys on aina plussaa! Tästäkin löytyy monta väriä yhdistettynä puunväriin.

Ja ehdokas 3: Artekin klassikko-syöttis. Kuva Artekin sivuilta. Tää on vaan niin kaunis ja ajaton.

Huomaan, että tällähetkellä viehättää pyöreät ja kaarevat muodot, värikkäät vaihtoehdot ja että mulla on vissiin vähän kallis maku. No katellaan, kyllähän tuo neito apetta saa syödyksi vaikka alla olisi ikean muovituolikin, mutta kun siinä on niin kamalat jalat että niihin aina kompastuu. Eikö se ole ihan riittävä syy satsata vähän? :-D

2 kommenttia

  1. Siis ompa aivan mahtava toi keltainen syöttötuoli! Loistava yksinkertainen idea ja innovaatio. Parasta siinä on että se on oikeinpäin mitenpäin vaan =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on tällähetkellä mun suosikki noista! Tosin näin eilen jossain telkkuohjelmassa samanlaisen jonkun ihmisen keittiössä, ja se olikin paljon isompi kuin mitö kuvittelin. Noiden pyöreiden yhtenä ideana olisi nimittäin ollut se että ajattelin niiden olevan vähän kapeampia ja vievän vähemmän tilaa... Pitänee siis yrittää päästä näkemään nuo livenä ennen ostopäätöstä!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!