Uusi remppa- ja sisustusprojekti!
Edellisen kotimme vesivahinkokatastrofien ja valvottujen öiden jälkeen vannoin etten enää vanhoihin kämppiin kajoa. Paitsi jos on ne on oikeasti vanhoja. Seitkytlukuiset piti olla täysin poissuljettuja. Mutta tämän Lundby-torpan kohdalla olin valmis tekemään pienen poikkeuksen :-) Niinpä Loviisan megakirppis-antiikkimarkkina-vanhattalot-päivästä löytynyt nukkekoti lähti meille mukaan :-) Tönö oli erään vanhan talon piharakennuksen pimeimmässä nurkassa, hieman risa ja tuhannen vuoden pölyt päällään, mutta jokin siinä silti hurmasi. Näin jo silmissäni pienen neiti M:n saparot päässään leikkimässä tällä kotileikkejä... No muutama vuosi ehkä menee että M on riittävän iso, ja ainakin yhtä monta vuotta vaaditaan että minä saan aikaiseksi kunnostaa mökin. Mutta onpahan aihio ainakin valmiina jos odottamaton tekemisen puute pääsee iskemään!

*edit: P.S, jos jollakulla sattuu olemaan ylimääräistä savupiippua, yläkerran kaidetta ja yhtä ovea, otan niitä ilolla vastaan :-)

10 kommenttia

 1. Kyllä siitä sievä tulee, niin kuin kaikesta mität teet! Erittäin reipasta edellisen postauksen purkutyötä ihailen. Itse olen niin laiska etten ois viittinyt. Mutta kyllä tuo kannatti, niin söpö vauva niin söpössä mekossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, tuo oli kyllä aikamoinen kohteliaisuus :-) Mutta joo, sen mekon kanssa käytiin jonkinlainen henkinen taistelu, en vaan voinut jättää sitä kaappiin käyttökelvottomana. Eli oli purettava vaikka kuinka syletti :-D Ja vauva on kyllä kieltämättä söpö, mekossa tai ilmankin!

   Poista
 2. Todella hieno, juuri sun näköinen! Ihana löytö! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva löytö, heti alkoi vaan arveluttamaan että onko mulla riittävästi aikaa sen kunnostamiseen, kun on monet muutkin projektit jääneet ihan puolitiehen viime aikoina... Ja toisekseen sitä miettii että kuinka paljon tuota viitsii kunnostaa ettei mene liikaa tuo autenttisuus pilalle.

   Poista
 3. Ihanaa! Mul on ollu samanlainen muksuna. :) samat tapetit ja sama oranssi kokolattiamatto yläkerrassa. Alakerran lattia oli erivärinen. Ja muistaakseni tuo huone alhaalla oikealla oli 'laatoitettu' kylppäriksi. Oi voi, pääset sisustamaan ja shoppailemaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-) Mä luulen että tuollakin olin ollu joku muukin lattia alhaalla joskus? Siinä oli paikoitellen sellasta liiman tyylistä likaa. Mä en osaa päättää pitääkö toi säilyttää mahdollisimman tommosena vai "saako" sitä muuttaa..?

   Poista
 4. Oi! tuon remppaus onkin varmasti mukavaa puuhaa. Meillä K ei jostain syystä ole innostunut nukkekodista. Meillä on vanha, peritty, isovanhempien kunnostama, mutta ei ainakaan vielä ole syttynyt. Itse taidan olla innokkaampi,vaan jos eka sais tän ihan oikeen kodinkin kuntoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mä luulen että tää on meilläkin äidin lelu, kun isompi tyttö on jo ihan ohi tämmösistä ja seuraava vasta 5kk ikäinen :-D Tosin pojat kyllä meinas jo että että tosta tulee hyvä talo autoille, ja sellanen leikkikin jo tossa viriteltiin että se auto asui tuolla ja kulki ovista ym. Ehkä siis kalusteita ei kannatakkaan hommata, ja antaa poikien leikkiä autojuttujaan?

   Poista
 5. niin nostalginen! mä jättäisin sen tohon 70-lukuiseen värisinfoniaan, jota vielä täydentelisin samoilla räikeillä mööbeleillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla on vaan monessa huoneessa tapetit huonokuntoiset, eli on repeämiä ja rasvaisia sinitarran jälkiä ym. Laittaakko uudet samantyyliset vai yritänkö meikata nuo vanhat..? No eipä tuota tarvitse nyt heti päättää! :-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!