viikko loppuu


Viikko on ollut pitkä. Paljon pidempi kuin se perus viisi arkipäivää. Syitä on monia, mutta suurin lie emännän vallannut väsähdys. Jotain flussaakin täällä nyt menee. Ja se ikuinen känkkäränkkäpäivä joka poikasia vaivaa. Onneksi on kuitenkin tullut napsittua kuvia, ja kuvien perusteella kaikki on ollutkin ihan kivasti. Niissä kun ei välity raivokohtaukset, valvotut yöt eikä moni muukaan kurjuus. Mutta ei myöskään ne ihanimmat hassu höpinät joita poikaset välillä päästelee kaiken sen raivoamisen keskellä. Eikä hellyyttävimmät hetket kun sisarukset päättää kaikki pussata vauvaa yhtäaikaa. Elon kumpikin laita on ollut taas läsnä, mutta suurin osa siitä jää tänne vain meidän muistoihimme, ja niin kuuluukin olla.

Teille toivotan mukavaa viikonloppua näillä muutamalla otoksella viikon varrelta, joissa vilahtaa se elo pienen hetken ajalta sellaisena kuin se justiin silloin oli. Seuraava hetki on voinutkin olla jo jotain ihan muuta. Toivottavasti teilläkin nautitaan monenlaisia hetkiä, elämää ihan kokonaisena :-)

Viikonlopun ohjelma näyttää meillä suunnilleen tältä; lataillaan akkuja, parannellaan lenssut, edistetään muutamaa projektia ja ostetaan N:lle oma kerhoreppu. Kuopsutellaan vähän pihaa, siivotaan ja muistetaan myös köllötellä!

2 kommenttia

 1. Noinhan se elämä menee.
  Osaisikohan sitä lainkaan arvostaa niitä hyviä ja onnellisia hetkiä, jollei niitä kurjempia välillä olisi?!

  Letkeää viikonlopun jatkoa teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tarkoitukseni ei tosin ollut olla niin synkkä kuin tekstistä ehkä välittyi, pointtina oli enemmänkin se, että ei se elo täälläkään ole aina pelkkää auvoa vaikka kuvista saattaisi niin kuvitellakkin ;-) Kyllähän tää jokasyksyinen flunssarumba on kuitenkin hyvä hoitaa nyt heti alkuun pois päiväjärjestyksestä :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!