"vapaapäivä"Meistä eräs on jo pitkään odottanut tiettyä päivää. Jolloin meistä eräät toiset menevät hetkeksi kuulokantaman ulkopuolelle. Tänään se päivä koitti, ja vaikka tuntui haikealta, teki samalla mieli tuulettaa kerhopaikan portilla. Juhuu!! Joku muu huolehtii stereoista kokonaiset kaksi ja puoli tuntia! Kiiruhdin kotiin ja mietin mitä kaikkea tällä juhlallisella ajallani tekisin. Olinhan lähes lomalla, vain vauva seuranani. Suunnitelmissa oli tietysti tehdä kaikkea sitä mitä ei pysty/ehdi tehdä silloin kun poikaset on paikalla. Syödä ja katsoa telkkaria samaan aikaan. Napostella herkkuja avoimesti. Ommella, lenkkeillä, siivota, ajatella.

No, kyllä minä sängyt petasin, mutta loppujen lopuksi en oikein saanutkaan tehtyä mitään. Tuijotin kelloa, että koska saa mennä hakemaan... Aika hassua. Ehkäpä tässä syksyn mittaan oppii kuitenkin nauttimaan näistä pikku tauoista, jahka näkee että myös pienempi poikanen pärjää? Ja että äitikin pärjää... Toisaalta teki kyllä erittäin hyvää saada korville hetken lepo, sillä poikien kinaaminen on täyttänyt korvat ihan ääriään myöten.

Voi pikku N, niin iso jo. Ylettää pöydän reunaan ja käveli tänään reppu selässä, kissaa tiukasti kainalossa rutistaen veljensä perässä kerhoon. Ja oli niin ylpeä päästessään sinne. Ehkä liikuttavin näky ikinä. Mun vauva. P on sentään jo kerhokonkari, ja paineli tottunein askelin leikkimään, vaikka kerhopaikka olikin eri kuin viimevuonna. Väsynyt oli kyllä P:kin päivän jälkeen, vaikka iso onkin.

Vauvoja ne taitaa silti olla kaikki, pituudella ei niin väliä :-)

2 kommenttia

  1. Meillä on tuo sama edessä marraskuussa, kun toiseksi nuorimmainen menee isoveljensä kanssa kerhoon. Minulle jää vain vauva :) Vielä pari kuukautta sitä kinastelua...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koetahan jaksaa vielä sinne asti. Jatkuva erotuomarointi on minusta paljon rankempaa kuin mikään yösyöttöhumppa tai muu mitä vauvan kanssa eletään. Poikien riitely on tosi kuluttavaa, ja alkaa useimmiten jo ennen kuin olen päässyt edes sängystä ylös. Kiva herätä siihen, kun tietää että samaa on edessä koko piiiitkä päivä. Paitsi nyt parina päivänä viikossa saa sen pienen tauon :-D Hiphei!

      Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!