En ostanutkaan ystävää


Kuva ei liity tapaukseen. Paitsi että samat naamat oli asialla :-).

Sadepäivän ratoksi keksin että lähdenpäs käymään marimekon juuri alkaneissa ystävämyynneissä. Kävinkin. Ja painelin aika pian suoraan ulos.

Stocmannin hulluilla päivillä saa kävellä rauhassa kuin sienimetsällä verrattuna tuohon ryysikseen! En oikein saanut tuotteista mitään tolkkua kun niitä verhosi ihmismuuri. Tai no, ei muuri, vaan enemmänkin massa, joka alkoi sisäänkäynniltä ja loppui pari kilometriä Herttoniemen ulkopuolella. Jonkin aikaa pitelin kädessäni pientä kangaspussia jossa oli iloisen värisiä resorinpaloja, mutta kun totesin kassajonot noin viisitoistametrisiksi, ei resoreiden iloinen värikään enää riittänyt syyksi jäädä sinne hikoilemaan. Resorit ilahduttakoot jonkun toisen päivää :-) Kaikenlisäksi samaisia resoripusseja saa sieltä normaalistikin. Järjellä tiesin että ruuhkaa on, mutta jotenkin en silti uskonut ennenkuin itse näin. Onneksi tunnelma oli sentään rauhaisa, ja teräviä kyynärpäitä ei käytetty. Minuakaan ei kukaan mulkoillut vaikka raahasin neiti M:n kaukaloa käsipuolessani ja luultavasti kolhin sillä useammankin polvitaipeen. Anteeksi kuitenkin.

Taidan siis tyytyä jatkossa ihan tavallisiin myynteihin tuolla muuten niin ihanassa kaupassa. Reissun paras anti olikin se, että kaikki pikkupiltit nukkui autossa makoisat päiväunet. Ja se, että tosi kiva setä kävi tarjoamassa karkkia. Otin. :-D

*edit: piti oikein jäädä miettimään, että mikä vetää ihmisiä niin paljon noihin ystävämyynteihin ja muihin? Meninhän sinne toki itsekin, enkä osaa vastata. Onko se ryysis kuitenkin osa koko homman viehätystä? Jokin alkukantainen laumaantumisjuttu, kenties? Tässäpä pohdittavaa!

3 kommenttia

 1. En oo koskaan ymmärtäny mitä se ystävämyynti tarkottaa. Ärsyttävä sana! Eivät ystävyys ja myyminen liity mielestäni toisiinsa mitenkään...

  Mut arvaa mitä, mullakin on nyt kauhee sisustuskuume! :) Ei oo ollukaan moneen vuoteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se kuulosta vähän siltä kuin siellä myytäisi ystäviä :-D Sisustuskuumehan on silloitällöin ihan hyvä juttu, eihän niitä nyt jokavuosi tarvikaan muutella. Välillä kun vähän laittaa uutta niin se piristää kummasti :-)

   Poista
  2. Piristäähän se, mutta myöskin stressaa kun olen tehnyt kaikenlaisia heräteostoksia eivätkä ne kaikki taidakaan olla käyttökelpoisia. Nyt olen sentään jo oppinut pitämään mittanauhaa mukana koko ajan. ;)

   Eniten harmittaa yhdet uffilta ostetut verhot, joissa on tosi voimakas pesuaineen tms. tuoksu. Ei lähtenyt kahdessa pesussakaan, roikkuvat nyt parvekkeella ja pitäisi yrittää selvittää saako hajua mitenkään irti vai onko se sen kankaan ominaisuus. No katsotaan jos tuuletus (ja jäädytys!) auttaisi.

   Nyt on muuten meneillään joku kankaiden yö nettikaupoissa...

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!