Maanantaipuuhia


Johan se auringon mollotus loppui, meinasi ihan silmiä alkaa särkemään mokoma valon määrä. Teki kyllä ihan hyvää saada sitäkin sorttia välillä. Maanantain myötä siirryttiin sujuvasti takaisin sadepäivän puuhiin, sytytin kynttilän ja join kupposen glögiäkin. Pojat maalasi sateenkaarinoita.

Lintulaudalla on taas vipinää, tipujen puuhia voisi tuijotella vaikka päivät pitkät. Lapset jaksaa innostua jokaisesta tintistä ihan yhtä paljon, ja välillä tapahtumia raportoidaan innokkaastikin. Joskus puu on tipuja niin täynnä, että linnut näyttävät joulukuusen koristeilta joita on ripoteltu jokaiselle oksalle :-D Harmi että talitiaiset rökittää tullessaan aina sinitiaiset pois paikalta, minusta sinitiaiset on niin nättejä. Kyllä niitäkin silti näkyy.

Viikonloppuna ostin kirppikseltä ison ruman taulun jossa oli laadukas kehystämön kehys. Hinta oli huikea 4 euroa. Pyydän taiteilijalta anteeksi, koska laitoin hänen työnsä piiloon, ja taannoin lehden välissä tulleen ilmaisen julisteen esille. Jälkipolville tiedoksi, se taitelijan tekemä on tuolla kehyksissä taustapahvin alla, jos se sattuikin olemaan joku arvokaskin :-D

4 kommenttia

 1. Mitäs siitä vaikka ulkona sataa ja on harmaata, sullahan on siellä lattiatasolla ihana oma aurinko!

  Talolyhdyt on älyttömän nättejä. Ihailen niitä blogeissa ja kataloogeissa ja kaupassa mutten sitten kuitenkaan ole yhtäkään kotiin hommannut.

  Pojat maalaa sateenkaarinoita, mitäs sinä?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä tuolla jalkalistatasolla paistaa lähes aina :-) Talolyhty tarttui mukaan kun Lanternan askossa oli muuttomyynti ja kaikki puoleen hintaan. En olisi ehkä muutoin raaskinut maksaa niin paljoa lyhdystä tälläinen nuukailija kun olen ;-)

   Mun maalailut paljastunee lähipäivinä :-D

   Poista
 2. Meillä ollaan pari päivää muovailtu muovailuvahoilla. Aina välillä, kun on sateessa taukoa, niin ulos haravoimaan lehtiä. Varmaankin sama meno jatkuu seuraavat viikot :). Aika kiva idea muuten teipata tuo vesiväripaperi pöytään kiinni, niin ei heti tahriinnu pienet kätöset paperia kiinni pitäessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja se paperi pysyy myös suorempana eikä mene niin alloille, kun antaa kuivua noin ;-)

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!