Mun eka heppa

Sanotaan, että ystävyyttä ja rakkautta ei saa ostettua rahalla. Tämän pienen pojan uuden ystävän tarjosi kuitenkin kirpputori hintaan 0,5e. Se oli kauttaaltaan piirrelty tussilla, lyikkärillä ja vahaliiduilla. Renkaissa oli ilmastointiteippikuorrutus. Eilinen saunailta sai uuden ohjelmanumeron kun hinkkasin pollepoloista puhtaaksi apuvälineinäni pyyhekumi, puhdistusaine ja keittiösieni, sekä tietysti vanha kunnon ihmesieni. Ihan puhtaaksi se ei vieläkään tullut, mutta huomattavasti paremmaksi jo. Ja lapsi tykkää hepasta tuollaisenaan, pienine tahroineenkin. Kukapa meistä täydellisiä ystäviä kaipaisikaan :-D Jäljet kertovat vain eletystä elämästä, jota hepalla taitaakin olla takanaan lähes yhtä paljon kuin minulla. Ellei enemmänkin!

Tätä kirjoittaessanikin kuuluu olkani takaa lapsen äänellä tulkittu "ih-hah-haa, ih-hah-haa, hepo hirnahtaa-aa, ihanaa, ihanaa, onhan ratsastaa..." Aika söpöä.

6 kommenttia

 1. Samanlaisella minäkin oon ratsastellut! Tuolta varastosta se löytyy vieläkin mutta aika on syönyt korvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni patinahan kuuluu näihin vanhoihin leluihin! :-) Kenen lie vanha tämä yksilö on, ainakin on ollut kova piirtämään kun oli hepankin väritellyt ihan täyteen.

   Poista
 2. Ihana ihana nostalginen hepo!! Ja hyvään hintaan saitte!

  Aiemmin tällä viikolla kun aamulla töihin lähdin, meidän pihalla seisoi juuri samanlainen heppa :) Olis tehnyt mieli napata kainaloon ja kantaa kotio. Vaan eihän niin tietty voinut tehdä, naapurin likkan olen ratsulla nähnyt kulkevan, oli unohtanut humman yöksi ulos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauheeta miten olis tytöllä varmaan tullut suru jos heppa olis kadonnut! Meillä nuo pojat ainakin tykästyi polleen heti, ja sille on laulettu sitä ihhahhaata nyt ihan kokoajan, niin voin vaan kuvitella että on muillakin pidetty lelu :-)

   Poista
 3. oih, samanlaisella ratsastelin 40 vuotta sitten! taisin ajaa pyörät loppuun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, sulla oli tälläinen :-) Mulla ei ollut lapsena, mutta nytpä on :-D

   Poista

Kysy, kommentoi, ehdota, höpise. Kommentit ilahduttavat aina!